Bisnes Sambilan yang Tak Merugikan

Nak tahu bisnes sambilan yang tak merugikan jika anda mencuba? Bagi saya, bisnes tersebut mestilah dengan modal yang sedikit tetapi pulangan yang banyak! Dengan bisnes Shaklee, saya merasa kemudahan itu. Hanya keluarkan modal sebanyak RM65, saya berjaya mendapatkan pulangan berkali-kali ganda dari modal tersebut. Alhamdulillah..

Bisnes sambilan yang tak merugikan

Berniaga sambilan

Sedar tak sedar, sudah hampir 3 tahun saya setia menjadi ahli Shaklee dan sudah 2 tahun lebih saya berniaga secara sambilan secara online. Alhamdulillah.. Walaupun sekadar suka-suka dan tidak terlalu serius pada mulanya, saya berjaya peroleh pendapatan bulanan sampingan yang membuka mata saya untuk terus berjuang menceritakan kebaikan dan manfaat produk Shaklee yang saya amalkan setiap hari.

Saya bukanlah orang yang suka ‘gebang’ sana-sini tentang hasil pendapatan sampingan saya ini. Tapi, mereka yang biasa keluar dengan saya untuk cashkan cheque mengetahui kebenaran dan hasil pendapatan saya dengan Shaklee. Bonus Shaklee dibayar dalam bentuk tunai manakala cek hanya diisukan apabila terdapat bonus extra sebagai menghargai leaders yang berjaya untuk sesuatu target bulanan.

Memandangkan pelancaran GST semakin menghampiri kita, saya syorkan anda libatkan diri dengan perniagaan online mahupun offline untuk menambahkan pendapatan anda. Sebagai salah seorang pekerja profesional, saya tidak lari dari masalah kewangan. Bayangkan, kenaikan gaji tahunan hanya di antara 3% hingga 5% sahaja. Jika bernasib baik, boleh la merasa kenaikan sebanyak 10% tapi itu jarang-jarang berlaku, bergantung kepada keuntungan syarikat. Sedangkan taraf hidup kita termasuk GST telah menjangkau 6%. Bagaimana caranya kita menambah pendapatan kalau bukan secara berniaga? Tapi, perniagaan apa yang kurangkan risiko anda untuk rugi dan tingkatkan keberangkalian anda untuk peroleh keuntungan yang tinggi?

Kenapa Shaklee ialah bisnes sambilan yang tidak merugikan?

financial-freedom

 • modalnya hanya RM65 sebagai yuran keahlian
  • Hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda sudah boleh mulakan perniagaan anda sendiri. Kami menyediakan latihan secara face to face dan juga secara online. Kami akan mengajar anda cara untuk mulakan bisnes dan fahami produk bagi memudahkan anda menjadi salah seorang konsultan yang baik. Tapi ianya terpulang kepada usaha anda juga. Mahu berjaya, kami akan bantu. In shaa Allah.
 • tingkatkan kewangan
  • Dengan bisnes ini, anda adalah majikan dan pekerja bagi organisasi anda sendiri. Anda boleh bahagikan masa anda sendiri dan berniaga secara sambilan di samping bekerja tanpa mengganggu tumpuan anda. Hasil bonus secara tunai yang dimasukkan ke akaun bank anda setiap bulan bakal membantu anda tingkatkan taraf kewangan anda. Anda juga boleh gunakan bonus untuk laburkan sebagai modal untuk bisnes anda. Selebihnya, anda boleh gunakan ia sebagai belanja anda juga. Ada juga yang gunakan kesempatan ini untuk menambahkan wang poket ibu-bapa dan berzakat. Mahukan tips? Kami akan sediakan. Janji anda mahu.
 • tingkatkan kesihatan
  • Yang bestnya mengenai bisnes Shaklee ini, anda bukan saja berniaga, malah membantu orang ramai untuk amalkan pemakanan yang lebih baik dengan suplemen terbaik. Bukan itu saja, hidup anda sekeluarga juga lebih sihat kerana anda sendiri amalkan cara hidup dan pemakanan yang lebih baik.
 • tingkatkan amal-jariah
  • Group naungan saya ini sangat Islamik dan saya bersyukur kerana bertemu dengan mereka. Pelbagai tips kerohanian untuk menambahkan rezeki dan memudahkan kita bertemu pelanggan dikongsikan hampir saban hari.
 • tingkatkan motivasi diri
  • Berniaga adalah sangat berbeza dari makan gaji. Apabila berniaga, kita perlukan motivasi untuk sentiasa positif dan ianya membantu untuk kita tarik rezeki setiap hari. Secara tak langsung, anda jadi lebih berkeyakinan dan positif setiap masa.

Mahu join kami? Hubungi saya segera.

MommaSihat

012-4020841

7 Response to Bisnes Sambilan yang Tak Merugikan

 1. muni mahmud says:

  Betul Reen, saya suka dengan bisnes Shaklee ni selain menjadikan saya surirumah yang berpendapatan dan dapat bantu kewangan keluarga, tapi paling penting kesihatan famili pong semakin baik.

  • mommasihat says:

   Betul Puan Muni. Setuju dengan Puan. Kita berniaga bukan setakat mencari keuntungan malah lebih dari itu. Kesihatan adalah kurniaan Allah SWT yang lebih berharga.

 2. Buku Online says:

  wow..bestnya kalau bisnes macam nie..sapa yang tak cuba akan rasa kerugiaannya
  Buku Online recently posted…Cara Mengasah Minda Menjadi GeniusMy Profile

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.