Blog Baru Gantikan MommaSihat.Com

Alhamdulillah…. Tercapai juga hasrat mahukan blog baru menggantikan MommaSihat.Com sebelum ini yang mempunyai masalah teknikal yang tak dapat diatasi. In shaa Allah bermula dari hari ini, saya akan kongsikan lebih info mengenai penyakit, isu kesihatan dan tak kurang juga pengalaman-pengalaman saya menggunakan produk Shaklee sejak kelahiran Iqbal pada 26 April 2012 di blog ini. Sempena Maulidur Rasul ini, mari kita sama-sama berdoa semoga kita terus menjadi salah seorang ummah terbaik generasi Muhammad! Amin3..

Salam Ceria,
Momma Reen

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.