CAESAREAN | Set Berpantang yang Sesuai

Bersalin secara pembedahan atau lebih dikenali sebagai Caesarean ini biasanya mengalami kesukaran untuk mencari set bersalin yang sesuai kerana keadaan luka di perut yang sebenarnya lebih teruk berbanding dengan bersalin secara normal. Ramai yang bertanya apakah set berpantang yang sesuai dan adakah Set Berpantang sahaja cukup untuk golongan ini? Kelahiran normal ataupun melalui pembedahan boleh mengamalkan Set Berpantang tawaran kami ini. Ianya mengandungi B-Complex, Vita-Lea, Zinc Complex dan juga Vita-C.

 

Caesarean, Set berpantang yang sesuai untuk anda

  • Khasiat Zinc Complex itu sendiri yang seakan menyerupai fungsi ikan haruan membantu menyembuhkan luka dengan cepat dan berkesan tanpa membuatkan parut pembedahan menghadapi masalah ‘isi terlebih’ setelah pulih.
  • Vita-Lea pula yang merupakan multi-vitamin membantu meningkatkan kembali HB si ibu yang kehilangan banyak darah ketika proses bersalin.
  • B-Complex penting bagi mengawal emosi si ibu. Ianya juga menukarkan makanan kepada tenaga yakni meningkatkan system metabolism dalam badan.
  • Vita-C lebih membantu dalam meningkatkan imun si ibu dan membantu si ibu menangani masalah alahan yang mungkin timbul ketika dalam berpantang.
Set Berpantang ini tidak memudaratkan si ibu dan biasanya sangat mudah diamalkan kerana mempunyai ciri-ciri ‘breastfeeding friendly’. Bayi tidak akan mengalami ruam atau kesan sampingan yang lain malah memperoleh khasiat susu ibu yang lebih unik kerana terkandung pelbagai mineral yang diperlukan untuk pembesaran mereka. Jadi, anda tidak perlu rasa was-was kerana Set Berpantang ini ialah set berpantang yang sesuai untuk anda.
Anda boleh klik di bawah untuk pembelian secara online. Boleh juga hubungi saya terus untuk info lanjut.
buy now2
Oh ya.. Ada juga di antara mereka yang berpantang ini mahukan Set Penyusuan Basic bagi membantu menghasilkan lebih banyak susu kerana kesukaran mereka dalam menyusukan anak. Jangan risau. Anda boleh menambahkan ESP dan Alfalfa bagi melengkapkan khasiat susu ibu serta membantu anda bertenaga dan pulih dengan cepat di samping memudahkan lebih banyak susu diberikan kepada anak.
  • Alfalfa bukan saja membantu melancarkan pengeluaran susu ibu malah membantu anda berrsedia dalam berhubungan intim bersama suami.
  • ESP pula membantu mengenyangkan bayi anda dengan lebih cepat kerana ianya membantu memekatkan susu ibu dan menjadikan ianya lebih lemak berkrim.
Hubungi saya untuk info lanjut melalui SMS, Whatsapp atau E-mail seperti yang tertera di bawah.
By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841
hubungi@mommasihat.gmail

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.