Category Archives: Kecantikan

Testimoni Collagen Powder dan ESP

Testimoni Collagen Powder dan ESP

Testimoni Collagen Powder dan ESP Entri kali ini ialah hasil testimoni seorang pengguna Shaklee yang mengamalkan ESP dan Collagen Powder sebagai suplemen harian. Perubahannya bukan setakat mencantikkan kulit malah ianya menganjalkan kulit yakni kulit lembut umpama bayi. Bagi Puan Huda ini, kesan bukan saja boleh dilihat pada kulit. Malah boleh dilihat melalui kuku yang warnanyaTeruskan Bacaan →

Suplemen Kecantikan Kulit

Suplemen Kecantikan Kulit

Suplemen Kecantikan Kulit Sejak saya sertai keahlian dengan Shaklee, saya cuba pelbagai jenis produk Shaklee. Ada yang saya amalkan hanya untuk seketika kerana menyelidik khasiatnya dan ada juga yang saya amalkan hingga kini. Saya suka kelihatan bermaya, cantik semulajadi serta cergas dan sihat. Antara suplemen yang saya ambil untuk tujuan ini ialah: ESP : memberikanTeruskan Bacaan →

Kecantikan yang Alami

Kecantikan yang Alami

Kecantikan yang Alami Mana satu pilihan anda? Mahukan kecantikan yang alami ataupun yang menyeksakan? Semua orang nak cantik. Kalau boleh kita nak kecantikan tu sempurna terutamanya di mata suami supaya si dia tak memandang orang lain. Hehe.. Itu saya la. Tak tau lah kalau kawan-kawan di luar sana. Apa pun, kecantikan itu subjektif. Kalau cantikTeruskan Bacaan →

Vivix Kurangkan Berat Badan

Vivix Kurangkan Berat Badan

Vivix Kurangkan Berat Badan Sebelum saya membuat sedikit kajian mengenai Resverestrol ini, saya sangkakan pelanggan-pelanggan yang membeli Vivix (kebanyakannya ‘non-muslim’) hanya tertarik dengan manfaat kecantikan kulit dan kesihatan sahaja. Tapi saya agak pelik pula bila rata-rata yang membeli tu kebanyakannya baru lepas bersalin. Jadi hari ini, saya ingin kongsikan khasiat Resverestrol yang terkandung dalam siTeruskan Bacaan →

Elegant Beauty Set

Elegant Beauty Set

Elegant Beauty Set Sebut pasal cantik, siapa la yang tak nak kelihatan cantik kan? Selain dari berbudi pekerti, faktor lain yang menjadi tarikan sudah semestinya kecantikan lahiriah. Bagi yang sudah berkahwin dan sudah beranak-pinak, sudah pasti kadang-kala perasaan kita akan sedikit tercabar kalau En Suami ‘ter’pandangkan perempuan cantik yang lain kan? Secara jujurnya, kalau suamiTeruskan Bacaan →

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder Tulisan dari seorang pengguna Shaklee Collagen Powder, ” Pic dua-dua ni memang asli. Tak pakai make up ke apa. Sebab tu korang boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu. Kalau sekiranya saya apply foundation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit. Dulu kakak saya sendiri suruh saya gunaTeruskan Bacaan →

Shaklee Collagen Powder | Bukan Sekadar Kolagen

Shaklee Collagen Powder | Bukan Sekadar Kolagen

Shaklee Collagen Powder Tadi kita bercerita mengenai kepentingan kolagen kepada tubuh kita kan? Sekarang kita terangkan dengan lebih teliti mengenai kelebihan Shaklee Collagen Powder ini yang bukan sekadar kolagen biasa seperti produk kolagen yang lain kerana ianya adalah menyeluruh termasuklah kesihatan. Bagaimana Collagen Powder mengekalkan kelembapan? Ianya mengekalkan kelembapan kulit kerana mampu menahan air yangTeruskan Bacaan →

Kepentingan Kolagen Dalam Badan

Kepentingan Kolagen Dalam Badan

Kepentingan Kolagen Dalam Badan Hari ini saya berminat nak bercerita mengenai kepentingan kolagen kepada tubuh kita. Orang asyik bercerita mengenai produk kolagen sebagai anti-penuaan tetapi tidak pun menerangkan apa itu kolagen dan apakah kepentingannya kepada kita? Apakah itu Kolagen? Kolagen ini sebenarnya adalah sejenis tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit, rambut,Teruskan Bacaan →

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.