Category Archives: Set Sakit Sendi

Sakit Sendi Tulang : Bahaya Tersalah Suplemen

Sakit Sendi Tulang : Bahaya Tersalah Suplemen

Ramai yang akur dan mula tertarik dengan rawatan alternatif menggunakan suplemen organik dan makanan sunnah sejak akhir-akhir ini bagi mengelakkan diri dari terkena penyakit. Bukan satu jaminan sebenarnya bahawa semua suplemen dapat memberikan 100% perlindungan dari penyakit. Namun, dengan mengamalkan suplemen sebagai makanan tambahan harian, seseorang itu dapat meningkatkan imun dengan lebih baik dan kesihatanTeruskan Bacaan →

Set Sakit Sendi Bajet

Set Sakit Sendi Bajet

Set Sakit Sendi Bajet Set ini memang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sakit sendi yang tidak kritikal. Maksud kritikal di sini, ianya tidaklah sakit yang keterlaluan sehingga anda tidak mampu berjalan lagi. Set Sakit Sendi Bajet ini sesuai untuk mereka yang mahukan alternatif kepada Advanced Joint Health Tablet yang dirumus khas untuk pesakit sendiTeruskan Bacaan →

Set Sakit Sendi Akibat Gout

Set Sakit Sendi Akibat Gout

Set Sakit Sendi akibat Gout Saya pernah berhadapan dengan seorang pesakit sendi yang sangat kronik. Beliau bakal dibedah dan itu sangat menakutkannya. Beliau mengubungi saya untuk mendapatkan alternatif yang mungkin membantunya melegakan sakit sementara menunggu tarikh pembedahan itu berlangsung kerana memang dah tak tahan menanggung sakit. Secara jujrunya, saya berdepan dengan masalah yang besar keranaTeruskan Bacaan →

Set Sakit Sendi Shaklee

Set Sakit Sendi Shaklee

Set Sakit Sendi Shaklee Pernah tengok engsel pintu tak? Ketika masih baru, pantas bergerak bila pintu dibuka dan ditutup. Tetapi bila dibiarkan lama, ianya menjadi haus dan berkarat. Nak buka pintu pun rasa ngilu kadang-kala mendengar bunyi engsel pintu terbabit. Selalunya, ada dua pilihan iaitu menukar engsel ataupun letakkan minyak pelincir di engsel pintu tersebutTeruskan Bacaan →

Suplemen Sakit Sendi

Suplemen Sakit Sendi

Suplemen Sakit Sendi Terbaik: Advanced Joint Health (AJHT) Beberapa bulan lepas, saya sekeluarga pulang ke Beaufort, kampung suami saya di Sabah. Saya bawa sekali Vivix dan Advanced Joint Health untuk Ibu Mertua saya (MIL) yang menderita sakit lutut akibat gout dan juga kekurangan ‘pelincir’ pada tulang rawan. MIL saya ni memang pengamal AJHT sejak setahunTeruskan Bacaan →

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.