Category Archives: Testimoni

Bagaimana Memerahkan Aerola?

Bagaimana Memerahkan Aerola?

Dalam kedinginan malam, suatu SMS yang dikirimkan seseorang membuatkan pipi saya terasa panas. Agak bingung sebenarnya menerima suatu soalan pada tengah-tengah malam begini. Lama saya terdiam. Berkali-kali saya baca mesej berkenaan. Malu pun ada. Betul ke perempuan yang hantarkan mesej ni? Soalannya pendek namun agak speku.. ” Assalamualaikum Kak. Akak boleh share tak cara memerahkanTeruskan Bacaan →

Testimoni | NutriWhite Makeup Remover

Testimoni | NutriWhite Makeup Remover

Tak ramai yang tahu bahawa Shaklee turut mempunyai rangkaian produk kecantikan. Ada dua jenis brand sebenarnya iaitu NutriWhite dan Enfuselle. NutriWhite adalah produk kecantikan yang sesuai untuk dipakai oleh penduduk di Asia manakala Enfuselle pula lebih cenderung mempunyai dua kategori iaitu Normal-To-Oily Skin dan Normal-To-Dry-Skin. Testimoni NutriWhite Makeup Remover (testimoni sendiri) Kelebihan NutriWhite Makeup RemoverTeruskan Bacaan →

Yang Terbaik untuk Aku, Kau dan Dia

Yang Terbaik untuk Aku, Kau dan Dia

Haa.. Saspen tak tajuk entri hari ni? Hanya satu dan yang terbaik untuk aku, kau dan dia. Apa benda tu? Hehe.. Entri ini khas untuk mereka yang sentiasa memberikan respon mengenai ketidakgemaran mereka terhadap suplemen atau jamu. Saya tertarik dengan respon yang bertanyakan soalan yang berbunyi begini: “ Boleh tak suggest kat saya satu suplemenTeruskan Bacaan →

Testimoni Vita C : Bersih Tanpa Parut!

Testimoni Vita C : Bersih Tanpa Parut!

Salam ceria buat kawan-kawan semua.Testimoni menarik yang mahu dikongsikan bersama anda semua hari ini ialah mengenai kelebihan Vitamin C dalam memperbaiki struktur kulit tanpa perlukan produk penjagaan kulit yang mahal-mahal. Testimoni Vita C 500mg kali ini pernah dikongsikan di fanpage MommaSihat dan mendapat sambutan yang menggalakkan. Dulu, pipi Miss Hana ini dipenuhi parut bekas jerawatTeruskan Bacaan →

10 Cerita Menarik Vivix

10 Cerita Menarik Vivix

Secara peribadinya, saya menganggap Vivix sebagai suplemen termahal yang pernah saya jumpa setakat ini. Bukan kerana harganya yang dikatakan mahal tetapi sumber-sumber organik yang digunakan untuk menghasilkan Vivix ini sangat mahal. Hasil penggunaan Vivix sebagai suplemen harian juga sangat mahal kerana suplemen ini memberikan kesan positif yang berbeza mengikut kesihatan seseorang. Bukan sahaja untuk mengembalikanTeruskan Bacaan →

Kisah Benar: Perut Buncit Kini Kempis

Kisah Benar: Perut Buncit Kini Kempis

Entri kali ini khusus buat mereka yang mengalami masalah perut buncit dan sukar untuk mendapatkan semula perut yang kempis, cantik dan seksi. Sesuai dengan status ibu beranak dua ini, saya juga tidak lari daripada masalah ini. Jadi, entri ini diharap dapat membantu kawan-kawan untuk sama-sama amalkan bersama saya bagi memperoleh bentuk tubuh yang lebih memikatTeruskan Bacaan →

Formula Kurus -Turun 5Kg Walaupun Makan Banyak?

Formula Kurus -Turun 5Kg Walaupun Makan Banyak?

Alhamdulillah.. Berkesempatan juga saya kongsikan perkembangan saya dan program penurunan berat badan yang saya ceritakan tempoh hari. Terbaru, saya dan Mama saya ke Taman Rekreasi, Parit Buntar pada Ahad lepas untuk aktiviti riadah yang jarang sekali saya lakukan sebelum ini. Alhamdulillah berkat kesedaran yang Allah Taala berikan kepada saya, saya mula menghargai kesihatan dan kemudahanTeruskan Bacaan →

Testimoni | Bacaan Kencing Manis Turun

Testimoni | Bacaan Kencing Manis Turun

Testimoni Bacaan kencing manis turun Siapa yang tak kenal ESP di sini? Sila angkat tangan. Hehe.. Bagi kawan-kawan MommaSihat.Com ni, ESP bukan lah satu nama luar biasa. Ianya sangat dikenali dan sering mendapat sambutan sepanjang masa. Setiap hari ada saja pesanan untuk ESP dan tak kurang juga yang bertanya. Saya tertarik untuk kongsikan dengan andaTeruskan Bacaan →

Vivix Permudahkan Urusan Ibadah

Vivix Permudahkan Urusan Ibadah

Vivix Permudahkan Urusan Ibadah Alhamdulillah.. Lama saya tunggu peluang untuk menulis semula setelah sibuk dengan urusan lain. Hari ini, saya nak luangkan masa sedikit untuk kongsikan dengan anda pengalaman menarik ibu saya sendiri setelah mengamalkan Vivix sejak dua tahun lepas. Mama saya mempunya tubuh yang agak berisi dan saiznya ini sedikit sebanyak menyebabkan beliau mengalamiTeruskan Bacaan →

Tips Hilangkan Jerawat

Tips Hilangkan Jerawat

Tips Hilangkan Jerawat Siapa pernah pakai bedak sejuk bertepek-tepek di muka? Kalau tak tak pernah, mungkin anda pernah menggunakan krim menghilangkan jerawat yang disapu pada setiap biji jerawat yang tumbuh kan? Ok. Artikel kali ini lebih kepada tips hilangkan jerawat atau dengan kata lain tips mencegah jerawat secara alami. Saya kongsikan melalui pengalaman saya sendiri.Teruskan Bacaan →

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.