Category Archives: Testimoni Collagen Powder

Testimoni Collagen Powder dan ESP

Testimoni Collagen Powder dan ESP

Testimoni Collagen Powder dan ESP Entri kali ini ialah hasil testimoni seorang pengguna Shaklee yang mengamalkan ESP dan Collagen Powder sebagai suplemen harian. Perubahannya bukan setakat mencantikkan kulit malah ianya menganjalkan kulit yakni kulit lembut umpama bayi. Bagi Puan Huda ini, kesan bukan saja boleh dilihat pada kulit. Malah boleh dilihat melalui kuku yang warnanyaTeruskan Bacaan →

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder Tulisan dari seorang pengguna Shaklee Collagen Powder, ” Pic dua-dua ni memang asli. Tak pakai make up ke apa. Sebab tu korang boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu. Kalau sekiranya saya apply foundation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit. Dulu kakak saya sendiri suruh saya gunaTeruskan Bacaan →

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.