Collagen Powder Shaklee | Info

Collagen Powder Shaklee, apakah kelainannya?

Boleh dilihat perubahan seawal 4-6 minggu

Boleh dilihat perubahan seawal 4-6 minggu

Saya sendiri mencari maklumat-maklumat penting berkaitan Kolagen dan apakah kepentingannya dalam kehidupan seharian? Untuk pengetahuan umum (bagi yang tak tahu seperti saya), ianya adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit, rambut. kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah. Jadi, apa akan terjadi jika tubuh kita kekurangan kolagen?

 • kulit menjadi kurang anjal dan kusam
 • kulit menjadi lebih tua
 • gusi senang berdarah & tidak sihat
 • rambut kering & bercabang di hujung
 • sakit belakang & sendi
 • kedut-kedut di muka semakin jelas kelihatan
 • payu dara & punggung akan menggeleber

Sudah menjadi lumrah, setiap yang muda akan menjadi tua. Begitu juga sifat Kolagen, semakin meningkat usia seseorang itu semakin kurang kandungan Kolagen pada tubuhnya. Untuk itu, Collagen Powder dari Shaklee adalah salah satu inisiatif untuk golongan kita terutamanya wanita yang sudah menjangkau 30-an ke atas. Tapi. apa bezanya Shaklee dari jenama lain?

Info ringkas Collagen Powder Shaklee

Info ringkas Collagen Powder Shaklee

 

Collagen Powder Shaklee mengandungi jisim molekul yang sangat rendah di mana ianya mempengaruhi sistem penyerapan yang unggul! Bukan itu saja, ianya direka khas untuk kesihatan dan kecantikan secara menyeluruh. Tak seperti jenama-jenama lain di pasaran, kita perlu memilih sama ada ianya untuk kecantikan kulit muka @ kesihatan. Anda juga tidak perlu bimbang dengan alahan resdung @ sebagainya kerana sumber kolagen dari Sisik Ikan Merah ini sangat lasak dan elastik. Tambahan pula, ianya mengekalkan kelembapan secara semulajadi dan menampakkan kulit lebih muda dan halus. Collagen Powder Shaklee membantu: 

 • melembap kulit anda dan menjadikannya seakan-akan lembut bergetah dan halus
 • mencerah dan mengurangkan pigmentasi serta jeragat
 • mengembalikan keanjalan kulit
 • menyuburkan rambut
 • menegangkan payu dara & punggung

Jadi kawan-kawan, mari kita dapatkan kulit yang lebih anjal, muda dan sempurna dengan Collagen Powder Shaklee. Ianya sangat berbaloi. Apa salahnya kita hargai diri sendiri yang penat bekerja untuk suami & anak2. Suami pun sayang!

Komen to Collagen Powder Shaklee | Info

 1. […] Ikatan kolagen yang tidak mudah terurai sebenarnya adalah ciri-ciri kolagen terbaik di mana ianya memudahkan penyerapan kolagen ke dalam tisu berlaku. Kolagen yang terdapat dalam Collagen Powder ini diperoleh daripada sisik ikan merah di laut dalam bagi mendapatkan kolagen yang tahan lasak dan tidak mudah terurai. Kulit menjadi lebih lembap, lembut dan halus seawal 4-6 minggu. Sentuhan pertama pasangan mampu memberikan getaran rasa luar biasa dan menyemarakkan malam pertama anda. Info lanjut–> Collagen Powder […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.