Elegant Beauty Set

Elegant Beauty Set

Sebut pasal cantik, siapa la yang tak nak kelihatan cantik kan? Selain dari berbudi pekerti, faktor lain yang menjadi tarikan sudah semestinya kecantikan lahiriah. Bagi yang sudah berkahwin dan sudah beranak-pinak, sudah pasti kadang-kala perasaan kita akan sedikit tercabar kalau En Suami ‘ter’pandangkan perempuan cantik yang lain kan? Secara jujurnya, kalau suami saya lebih-lebih memuji artis wanita saya akan sedikit ‘terasa’. Nasib baik si dia tak begitu. Cuma saya bayangkan je kalau suami saya asyik memuji kecantikan artis wanita, dah pasti saya naik cemburu. Cemburu tu kan tanda sayang..

Selain dari berasa cemburu, apa lagi yang boleh kita lakukan? Dah tentu kita cuba jadikan diri kita sentiasa istimewa di mata pasangan kita bukan? Siapa yang tak nak kalau kita dapat menarik perhatian mata En Suami daripada televisyen kan? Siapa yang tak suka kalau En Suami asyik nak berdampingan dengan kita kan?

Sebab itu, menjaga kecantikan adalah sesuatu yang normal. Tetapi jangan terlalu taksub hinggakan kita terpesong dari ajaran Allah. Secara jujurnya, saya mahu kelihatan cantik dan muda di hadapan suami sampai bila-bila tapi dah tentulah usia yang meningkat itu akan jadi penghalangnya. Nak tak kalau saya katakan ada suplemen organik yang mampu melambatkan penuaan dan membuatkan anda kelihatan lebih remaja? Walaupun usia makin meningkat tapi setidak-tidaknya wajah anda tidak mempamerkan usia lewat anda itu.

Untuk penampilan lebih anggun dan elegan setiap hari tanpa mekap keterlaluan

Untuk penampilan lebih anggun dan elegan setiap hari tanpa mekap keterlaluan

Gabungan Shaklee Collagen Powder dan Vivix ini membantu anda kelihatan lebih anggun dan muda tanpa suntikan botox atau pun pembedahan plastik yang menyakitkan itu. Dengan gabungan dua produk ini, anda bakal tampil dengan kecantikan semulajadi tanpa mekap dan kelihatan awet muda.

Kedutan, pigmentasi dan bekas jerawat dapat dikurangkan kesannya dengan pengmabilan Elegant Beauty Set yang organik ini. Bukan saja cantik, anda juga memperoleh kesihatan yang lebih baik kerana kedua-duanya anti-oksida yang membantu mengurangkan risiko sakit kanser. In shaa Allah dengan izin Allah, kita akan jadi lebih cantik dan sihat. Nak cuba? Hubungi saya untuk dapatkan diskaun hebat!

Harga normal: RM773.00

By MommaSihat.Net,
SMS|Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.