Energizing Soy Protein On Promo!

Energizing Soy Protein On Promo

Salam Ceria Semua!

Semangat hari Isnin muncul secara tiba-tiba untuk Admin menulis entri berkenaan ESP (Energizing Soy Protein) dengan lebih terperinci. Kebetulan bulan ni ialah promosi Beli 6 Percuma 1 ESP, jadi saya nak bercerita lebih terperinci mengenai produk kesayangan ramai ini! Ramai yang sedia maklum keunggulan khasiat protin yang terkandung dalam ESP ini kan?
Untuk pengetahuan anda, Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protin berasaskan soya. ESP juga merupakan satu-satunya produk yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. ESP sangat sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur. Kandungan Indeks Glimesik (G.I) yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai diambil oleh pengidap kencing manis. Nak tahu bagaimana?
Indeks Glimesik menempatkan kedudukan karbohidrat berdasarkan impaknya terhadap paras gula dalam darah. Karbohidrat dengan G.I yang rendah memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda. Mengekalkan paras gula dalam darah yang rendah amatlah penting dalam pengurangan berat badan dan penjagaan kesihatan dalam jangkamasa panjang.
Namun, perlu diingatkan bahawa ESP bukan lah ubat atau penawar bagi merawat penyakit. Ianya lebih kepada makanan tambahan yang SESUAI diambil kerana kandungan-kandungan mineralnya yang selamat diamalkan untuk semua golongan.
Golongan yang digalakkan mengambil ESP:
** mereka yang baru pulih dari sakit (berpantang)
** mereka yang cepat penat, lemah dan senang dijangkiti penyakit (batuk, selsema & lain2)
** mereka yang mahu awet muda @ mahu kelihatan cantik
** mereka yang bekerja lebih masa @ shift
** anak-anak yang masih belajar (untuk membekalkan tenaga & meningkatkan kualiti memori)
Ini adalah salah seorang customer saya:
Suka Admin ingatkan di sini, kesan kepada setiap orang adalah berbeza. Bagi anda yang membeli dari Momma Sihat akan mendapat khidmat konsultasi yang berterusan. Jadual pemakanan yang khusus akan diberikan kepada pembeli Momma Sihat sahaja. Perlu juga diingatkan bahawa cara pemakanan suplemen yang betul menjamin anda mendapatkan khasiat yang sepenuhnya!
By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.