ESP|Soy Protein Terbaik

ESP Soy Protein Terbaik

Saya buat sedikit kajian mengenai soya dalam Energizing Soy Protein ini untuk dikongsikan bersama anda kenapa protein yang dihasilkan daripada soya ini memberikan sumber tenaga yang baik kepada pengamalnya?

non-GMO protein adalah yang terbaik.

non-GMO protein adalah yang terbaik.

Segala-galanya bermula dengan kajian terhadap orang di Amerika. Mereka gemarkan protein malah hidangan makanan mereka terdiri daripada sumber makanan yang kaya dengan protein seperti daging lembu, daging kambing, telur dan tenusu. Tahukah anda, kebanyakan sumber makanan ini sebenarnya mengandungi sedikit protein berbanding lemak dan kolestrol yang tinggi?

Maka sebab itulah, soya dipilih dalam resepi ESP bagi mendapatkan kualiti protein yang tinggi tetapi rendah lemak secara semulajadinya serta bebas kolestrol dan laktosa. ESP juga menyediakan 9 asid amino yang tidak dapat terhasil oleh badan.

ESP juga diperkaya dengan kalsium dan zat besi yang membantu mereka yang baru menjalani pembedahan dan kehilangan banyak darah supaya kembali bertenaga dan pulih dalam kadar lebih cepat. ESP juga sangat sesuai diambil oleh golongan vegetarian kerana ianya 100% protein dari soya yang bukan genetic yang tidak mengandungi sumber dari haiwan. Jadi, jika anda seorang vegetarian dan sedang tercari-cari sumber protein yang berkualiti tinggi, ESP adalah jawapannya! Dah tahu kan kenapa saya katakan ESP Soy Protein terbaik?

Diskaun istimewa akan saya berikan kepada followers fan page Momma Sihat. Jom like ramai-ramai kat sini–> Momma Sihat

MommaSihat.Net
SMS|Whatsapp: 012-4020841

Komen to ESP|Soy Protein Terbaik

  1. […] ke labor room, pastikan anda minum segelas Milo suam untuk berikan tenaga. Atau jika anda pengamal ESP, minum segelas ESP suam terlebih dahulu ketika awal contraction sebagai persediaan tenaga ketika […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.