FAQ Mengenai Set Smart Brain

FAQ Mengenai Set Smart Brain:

SET SMART BRAIN untuk semua peringkat umur. Dapatkan nasihat dan cadangan yang betul dari saya

SET SMART BRAIN untuk semua peringkat umur. Dapatkan nasihat dan cadangan yang betul dari saya

Q1) Anak saya berusia setahun lebih, perlukah diambil kesemua suplemen dalam set tersebut?

A1: Tak perlu semua. Meal Shake sahaja sudah mencukupi untuk tingkatkan sistem imun anak dan menaikkan selera makan mereka. Tetapi, kami juga menyarankan pengambilan Omega Guard untuk membantu si kecil lebih mudah diajar dan fokus dalam sesuatu pelajaran. DHA & EPA di dalam Omega Guard sangat membantu bagi perkembangan otak dan meningkatkan memori. Bagi kanak-kanak berumur setahun, tidak perlu mengambil Omega Guard setiap hari dan cara pemakanannya akan diberikan kepada mereka yang membeli dari MommaSihat sahaja.

Q2) Saya pelajar kolej, adakah perlu untuk saya mengambil B-Complex?

A2: Peningkatan usia memberikan impak perubahan kepada hormon juga. Cara pemakanan tidak sihat dan tekanan perasaan boleh mengganggu proses pembelajaran. Jadi, adalah lebih baik untuk anda mengambil B-Complex untuk meningkatkan metabolisme di samping mengurangkan tekanan.

Q3) Meal Shake tu perlu ke ambik?

A3: Ini cuma cadangan bagi meningkatkan tenaga dan menyegarkan mata terutamanya untuk persediaan kelas waktu pagi. Bagi yang sudah remaja atau dewasa, tidak mengapa jika anda rasa tidak perlu. Tetapi untuk kanak-kanak, Meal Shake adalah sangat digalakkan!

Q4) Macam mana nak order?

A4: Anda boleh hubungi admin melalui SMS | Whatsapp | Email seperti yang tertera di bawah. Anda diberi pilihan untuk dapatkan prdouk anda melalui pos, COD atau Self Pick-up. Anda juga boleh dapatkan sendiri di mana-mana kaunter Shaklee untuk dapatkan harga ISTIMEWA melalui Shaklee ID kami: 881070

 

By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841
Email: hubungi@mommasihat.net

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.