Get Clean Water Pitcher

Get Clean Water Pitcher

Get Clean Water Pitcher

Tahukan kenapa ramai yang mula tercari-cari Get Clean Water Pitcher ni? Oh.. Tak tahu? Tak apa.. Tak kenal maka tak cinta. Betul tak? Ini ialah informasi ringkas mengenai Get Clean Water Pitcher ini.

  • blok karbon pada filter diciptakan dari sumber tempurung kelapa
  • diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (WQA)
  • hasil kajian menunjukkan ianya mampu mengurangkan plumbum, cadmium, merkuri dan lain-lain bahan kimia berbahaya sehingga 99%
  • hasil kajian juga menunjukkan ianya mampu mengurangkan bahan-bahan sisa industri, pertanian dan sebagainya kepada 99%
  • Get Clean Water Pitcher juga mampu menghilangkan bau kurang menyenangkan sehingga 98%
  • ianya tidak memerlukan kos pemasangan dan tak perlukan anda bersungguh-sungguh memasang kerana ianya sangat ringkas dan mudah
  • ianya mudah dibawa ke mana-mana
  • jimat!

 

Saya salah seorang pengguna Get Clean Water Pitcher yang sangat berpuas hati dengan penapis air ini. Sesuai dengan kami yang memang kuat minum air putih, ianya juga mudah dibawa ke mana-mana. Anak-anak pun pandai mengangkut penapis air ni ulang-alik ke ruang tamu sambil menonton TV.

Alamak! Terlebih sudah.. Hehe.. Kononnya hanya sedikit informasi kan? Rupanya berjela juga tulisan saya. OK. Nak lebih menarik, boleh tonton video ini.

Get Clean Water Pitcher

Boleh juga baca info lain di: Get Clean Water Pitcher

By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841

 

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.