Haid Tak Teratur kerana GLA Complex!

Haid Tak Teratur kerana GLA Complex!

Salam ceria semua. Entri hari ini berkisar mengenai respon seorang pelanggan saya yang telah sebulan lebih mengambil GLA Complex dan ESP bagi membantu mengurangkan masalah kulit beliau. Beliau mengalami radang kulit yang agak teruk di bahagian kaki hingga berkudis. Doktor mengesahkan ia adalah salah satu penyakit Eczema. Puan Yati ini kemudiannya mencari alternatif lain bagi membantu menangani masalah beliau iaitu dengan mencari suplemen organik setelah ubat yang diberikan doktor itu tidak berkesan.

Alhamdulillah.. Allah mempertemukan beliau dengan saya, pengedar Shaklee di Jawi yang kemudiannya menyarankan GLA Complex dan ESP bagi membantunya mengurangkan radang Eczema itu dan memperbaiki semula sel-sel kulit supaya parut luka itu berkurangan. Namun setelah mengamalkan GLA Complex selama sebulan lebih, beliau kini risau dengan ketidakhadiran haidnya sejak itu. Apakah yang terjadi?

Customer_GLA

Bagi anda yang belum pernah mengambil suplemen sebelum ini, saya sarankan anda buang dahulu segala toksin yang ada dalam tubuh atau dengan nama lain, DETOX bagi membolehkan khasiat suplemen yang diambil itu meresap dengan lebih optimum dan cepat. DETOX dengan menggunakan Herb-Lax bagi kesan yang lebih baik atau paling mudah, minum air kelapa muda selama tiga hari berturut-turut untuk DETOX.

Berbalik kepada kes Puan Yati itu tadi, GLA Complex ini sebenarnya menstabilkan hormon dalam badan. Dalam proses itu, ada kemungkinan besar kitaran haid akan jadi tidak teratur buat beberapa bulan sebelum ianya kembali normal dengan paras hormon yang lebih seimbang. Waktu ini, ‘healing crysis’ juga boleh berlaku terutamanya kepada mereka yang tubuhnya tidak DETOX terlebih dahulu. Namun, ‘healing crysis’ ini hanya mengambil sedikit masa sahaja sebelum segalanya kembali lancar kerana sel-sel ini mengambil masa untuk dibaikpuih.

Harap info ini membantu mereka yang sedang mengambil GLA Complex dan risau dengan keadaan ini. Apa pun, konsultasi percuma akan diberikan kepada mereka yang membeli dari MommaSihat.Net sahaja.

 

MommaSihat.Net
012-4020841

 

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.