Honeymoon Set Exclusive

Honeymoon Set Exclusive

Set Istimewa untuk Bakal Pengantin

Set Istimewa untuk Bakal Pengantin

Set ini diciptakan ekslusif untuk anda yang mahu kelihatan anggun dan kekalkan pesona anda secara semulajadi tanpa bantuan mekap. Penampilan akan jadi lebih menarik dengan wajah lebih anggun tanpa kedutan yang ketara. Set ini sangat membantu bakal-bakal pengantin yang bakal mendirikan rumahtangga untuk membuat persediaan yang lebih rapi di hadapan bakal suami. Ianya umpama ‘spa’ yang membantu mengembalikan tenaga dan membangkitkan seri wajah. Menariknya, set ini bukan saja untuk bakal pengantin malah untuk mereka yang sudah berkahwin supaya suami akan terasa kelainan. Apakah kelainan yang akan dirasai? Jom kita kupas secara ringkas fungsi kesemua produk ini.

Vivix Shaklee adalah jus pekat umpama Ribena yang diekstrak dari Polygonum Cuspidatum , Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Ianya kaya dengan anti-oksidan yang menghalang radikal bebas dan juga memperbaiki sel dalam badan. Polifenol yang tinggi anti-oksidan ini membantu sebagai agen anti-penuaan dan menjadikan kulit tampak lebih remaja. Siapa yang tak nak kalau minuman berperisa anggur mampu menyokong kesihatan yang lebih baik dan dalam masa yang sama membantu mengekalkan keremajaan kulit.

Collagen Powder yang diperoleh dari sisik ikan merah ini pula membantu keremajaan kulit melalui ikatan kolagen dalam badan. Kalau anda nak tahu, dalam tubuh kita sendiri mengandungi kolagen. Tetapi strukturnya semakin lemah bila umur semakin meningkat dan ianya adalah normal. Namun, melalui kemudahan suplemen yang kita ada sekarang, kolagen ini boleh diperbaiki strukturnya secara semulajadi. Kelebihan yang ada pada Collagen Powder ialah ianya dari sumber organik 100%. Anda yang mengamalkan Collagen Powder ini akan rasa kelainan dengan struktur rambut yang lebih lembut dan subur, kuku yang lebih kuat dan tidak rapuh, kulit yang lebih lembut dan bermaya serta anggota seksual yang lebih menarik.

Alfalfa Complex yang diperoleh daripada tanaman Alfalfa ini sebenarnya telah lama digunapakai sebagai rawatan meditasi orang India. Alfalfa Complex ini sebenarnya bertujuan bagi memperbaiki sistem usus yang juga baik untuk pesakit gastrik dan yang sering sembelit. Namun demikian, Alfalfa Complex ini didapati membantu kaum wanita dalam mengatasi masalah keputihan kerana fungsi anti-fungal dan anti-kulat semulajadinya yakni mengurangkan masalah badan berbau. Alfalfa Complex ini juga sesuai diamalkan bagi mengurangkan rasa sakit ketika bersama dan saya sendiri alami kelainannya setelah selesai berpantang anak kedua saya, Iqbal. Walaupun menyusu, in shaa Allah dengan izin Allah hubungan intim suami isteri tidak akan terganggu dek rasa ketidakselesaan ataupun trauma sakit bersalin.

Apa yang terkandung dalam set ini?

1 x Vivix
1 x Collagen Powder
1 x Alfalfa Complex
FREE Membership for lifetime (jimat RM65 pendaftaran ahli)
Rebate 5% on the next month

Harga Normal : RM826.80

 

By MommaSihat.Net,
SMS|Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.