Impian Saya | Shaklee

Semua orang mempunyai impian. Saya juga ada banyak impian. Impian-impian ini tidak akan menjadi kenyataan jika saya tak pupukkan semangat membina impian itu dari awal untuk jadi kenyataan. Pelbagai jenis buku motivasi yang saya baca, tapi kesimpulannya saya dapat katakana untuk Berjaya itu seseorang itu mesti

  • YAKIN pada kebolehan diri sendiri
  • TIDAK cepat putus asa
  • BERUSAHA KERAS
  • BERSERAH dan TAWAKKAL

Panjang mukadimah saya kali ini mengenai impian saya dengan bisnes Shaklee. Kalau dulu, saya sangat beria-ia mahu jadi salah seorang engineer kilang dan berusaha bersungguh-sungguh menghadiri walk-in interview di Karnival Kerjaya, UKM bersama kawan-kawan sekuliah. Alhamdulillah, berkat usaha dan tawakkal saya itu Allah jodohkan saya dengan kilang temapt saya bekerja sekarang ini. Saya sangat bersyukur kerana Allah bukakan peluang ini kepada saya dan impian saya menjadi kenyataan!

Namun, tatkala usia semakin meningkat dan ditambah pula dengan kehadiran dua cahayamata itu saya mula rasa saya perlu keluar dari kepompong keselesaan saya sekarang untuk mencari impian yang lebih besar, iaitu menjadi suri rumah sepenuh masa di samping mempunyai BISNES saya sendiri. Alhamdulillah.. Allah bukakan pintu hati saya untuk sertai Genkimomma Biz Team naungan Arnie Shamsuddin bagi menjalankan bisnes suplemen Shaklee. Beliau merupakan guru yang sangat menitik-beratkan ilmu kesihatan dan amalan-amalan kerohanian bagi melengkapkan diri sebagai seorang LEADER.

Jika anda berminat menyertai kami, saya sangat mengalu-alukan kedatangan anda dan akan ‘guide’ anda sepenuhnya sepertimana guru saya ini mendidik saya. Bukan itu sahaja, kami juga mempunyai ‘group bonding’ yang sangat kuat sehinggakan kami saling membantu antara satu sama lain jika kehabisan stok produk. Kami juga turut berkongsi idea menaikkan bisnes, berkongsi mengenai ilmu kesihatan dan cara konsultasi.

Adakah anda juga berminat menyertai kami? Sudah ramai yang mengorak langkah lebih awal dari saya dan bergelar Jutawan Muslimah, saya tidah mahu ketinggalan dan in shaa Allah dalam proses mengejar impian saya itu. Jika anda berminat dan sedang tercari-cari bisnes apakah yang sesuai dengan anda, saya sarankan anda sertai kami dalam bisnes Shaklee. Modus operandi bisnes kami sangat mudah.

  • TIDAK perlu bertandang rumah ke rumah
  • TIDAK perlukan modal yang besar. Hanya RM65 sudah mencukupi
  • TIDAK perlukan pengalaman bekerja
  • TIDAK perlukan resume

Sila hubungi saya untuk berbincang mengenai bagaimana anda boleh menjana pendapatan luar biasa dengan bisnes Shaklee.

 

By MommaSihat.Com,
SMS | Whatsapp: 012-4020841
PM: http://www.facebook.com/messages/mommasihat

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.