Kecantikan yang Alami

Kecantikan yang Alami

Mana satu pilihan anda? Mahukan kecantikan yang alami ataupun yang menyeksakan? Semua orang nak cantik. Kalau boleh kita nak kecantikan tu sempurna terutamanya di mata suami supaya si dia tak memandang orang lain. Hehe.. Itu saya la. Tak tau lah kalau kawan-kawan di luar sana. Apa pun, kecantikan itu subjektif. Kalau cantik di mata kita, tidak semestinya cantik juga di mata orang lain. Paling penting, kecantikan budi pekerti.

Biasanya wanita yang telah bersuami dan beranak-pinak sudah tentu mendambakan rupa yang sesempurna mungkin untuk tatapan suami. Semua itu tidak mustahil jika kita berusaha. Namun, usaha itu seharusnya diperhalusi dengan pilihan yang bagaimanakah untuk kita tampil cantik itu.

Natural Beauty

Botox, pembedahan plastik dan suntikan sebenarnya mungkin mencantikkan rupa anda dan bakal memperkemaskan lagi wajah anda itu. Namun hakikatnya, hasil yang bakal diperoleh tidak untuk jangkamasa yang lama dan ianya memerlukan proses yang berulang. Cuba anda bayangkan sesuatu bentuk yang dicipta dari tanah liat, apakah yang akan berlaku jika bentuk itu sering diubah untuk tujuan penambahbaikan kononnya? Selain dari bentuknya yang tidak akan sama dengan yang asal, strukturnya juga telah berbeza. Begitu lah juga dengan gambar ini.

Botox

Saya suka galakkan anda mengamalkan buah-buahan, pemakanan seimbang dan cara hidup yang sihat bagi mengekalkan kecantikan anda. Walaupun kecantikan itu tidak kekal tapi setidak-tidaknya kita boleh memperlahankan penuaan. Saya mengamalkan suplemen organik Shaklee untuk melambatkan penuaan serta memperbaiki struktur sel dan kolagen saya supaya masih awet muda walaupun umur sudah menginjak tua nanti. Apa yang saya amalkan untuk tujuan ini?

  1. Vitamin C 500mg (setiap hari)
  2. B-Complex (setiap hari)
  3. ESP (setiap hari)
  4. Collagen Powder (selang-seli kan dengan Vivix)
  5. Vivix (selang-selikan dengan Collagen Powder)

Bergantung kepada bajet, jika anda mahu amalkan suplemen organik dengan bajet yang terhad anda juga boleh memilih untuk mengamalkan 1 & 2, atau 1 & 3, ataupun mana-mana 1, 2 & 3 bergantung kepada keperluan anda. Namun, jika anda mahukan sesuatu yang eksklusif dan membuatkan anda kelihatan anggun, seksi, memikat dengan wajah ‘flawless’ dan ‘natural beauty’, boleh cuba set kecantikan yang lebih eksklusif dengan Honeymoon Set Exclusive, di sini. Kecantikan yang Alami : Eksklusif

Hubungi saya untuk mendapatkan nasihat lanjut.

 

MommaSihat.Net
012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.