Kisah Vivix untuk Mama

Dulu saya sangat susah nak jual VIVIX Shaklee pada orang lain. Bukan apa.. Saya tak berapa yakin dengan sambutannya disebabkan harganya yang agak mahal. Saya hanya berikan VIVIX ni pada Mama saya sahaja. Itupun setelah episod kencing manis Mama bermula.

Mama saya belum lagi dikategorikan sebagai pesakit Diabetes tetapi beliau mendapat rekod bacaaan yang agak tinggi iaitu 14. Mama diberikan beberapa pil bagi menurunkan kembali bacaan kencing manisnya. Namun, apa yang saya perhatikan Mama jadi sangat letih hingga tak berupaya nak bangun solat. Kepalanya jadi berdenyut-denyut dan Mama lebih banyak tidur.

Khuatir dengan perubahan Mama secara mendadak tu, saya mula kaji dan teliti kebaikan VIVIX untuk pesakit kencing manis dan diharapkan dapat membantu Mama menangani masalah kesihatannya. Dua testimoni VIvix Shaklee ke atas pesakit Diabetes yang saya jumpa di Internet ini menguatkan hati saya untuk melabur demi Mama. Kalau VIVIX ni bagus untuk kesihatan Mama, apa salahnya.

Testimoni Vivix Diabetes1

Testimoni Vivix Diabetes2

 

Alhamdulillah.. Allah S.W.T. membuka pintu hati saya untuk mencubakan VIVIX ke atas Mama saya. Mama jadi lebih sihat berbanding ketika beliau mengamalkan pil untuk menurunkan bacaan kencing manisnya itu. Kini, bacaannya telah menurun kepada bacaan 9.

Sejak itu, saya sangat suka promosikan VIVIX. Saya sendiri baru saja amalkan VIVIX sebagai langkah pencegahan kanser payudara. Keluarga kami memang mempunyai kemungkinan menghidap sakit kanser keturunan. Kalau kesihatan lebih stabil dan lebih baik, saya memilih untuk elakkan penyakit berbahaya ini dari awal. Saya tak rela menghabiskan masa di hospital suatu hari nanti hanya kerana risau melaburkan sedikit duit untuk kesihatan saya. Kesihatan bukanlah satu kompromi.

 

MommaSihat.Net
SMS|Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.