Nutriferon Shaklee

Salam ceria semua! Hari ini nak kongsikan sedikit info ringkas mengenai Nutriferon. Saya amalkannya kadang-kala saja bila badan mula terasa nak kena selsema dan demam. Ianya bukan lah ubat tetapi suplemen yang membantu mempertingkatkan lagi sistem imun tubuh kita.

Nutriferon Shaklee

Alhamdulillah dengan izin Allah kesihatan saya bertambah baik.. Suami juga kini menyukainya kerana beliau dah jarang kena demam dengan mengamalkan Nutriferon. Kalau demam pun tak seteruk dulu. Jom kita tonton sebentar video pendek mengenai Nutriferon ini.

Nutriferon Shaklee

Jika ada sesiapa yang berminat nak mengetahui lebih lanjut, boleh hubungi saya mengenai cara pemakanan yang betul untuk mendapatkan kesan kesihatan yang optimum.

 

By MommaSihat.Net,
SMS|Whatsapp: 012-4020841

3 Response to Nutriferon Shaklee

  1. Nurul Fazreen Othman says:

    Nutriferon umpama antibiotic utk kita. Ia dpt membantu meningkatkan sistem imun dlm badan.

  2. […] melawan alergi. Bagi saya, ada dua suplemen yang mudah dan sesuai untuk semua peringkat umur iaitu Nutriferon dan juga Sustained Released Vita C (Vita C 500mg). Kedua-dua suplemen ini membantu anda melawan […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.