Omega Guard Shaklee | Info

Omega Guard Shaklee

Hari ni saya nak kongsikan sedikit info mengenai khasiat omega-3 yang tidak dapat diperolehi dari tubuh ini terhadap kesihatan kita setiap hari. Sumber info saya peroleh daripada Your Guide To Omega-3. Asid lemak omega-3 ini kebanyakannya diperoleh daripada fish oil dan flaxseed oil. Namun, minyak ikan didapati memberi lebih manfaat omega-3 berbanding sumber makanan yang lain.

Minyak Ikan Terbaik

Minyak Ikan Terbaik

 

Asid lemak omega-3 ini boleh didapati dari ikan seperti mackerel, tuna, salmon dan herring. Namun, dengan teknologi serba moden ini, ianya dileraikan dalam satu kapsul yang mempunyai pelbagai khasiat. Kapsul minyak ikan yang terbaik adalah yang diproses dengan begitu teliti untuk menyingkirkan bahan-bahan bahaya yang mudah terdapat di dalam perut ikan seperti plumbum, merkuri, dan sebagainya.

 

Apakah manfaat Omega-3 kepada kesihatan kita?

 • membantu meningkatkan tahap tenaga
 • membantu dalam mencegah dari kanser
 • memperbaiki kualiti tidur anda
 • mengurangkan alergi
 • mengurangkan sakit atritis
 • membantu kita dalam mencegah penyakit kardiovaskular
 • membantu kita lebih fokus
 • mengurangkan tekanan darah tinggi
 • mengawal paras kolestrol
 • membantu dalam masalah sembelit

 

90 biji soft-gel yang menyingkirkan kolestrol dan lemak-lemak jahat

90 biji soft-gel yang menyingkirkan kolestrol dan lemak-lemak jahat

 

Kenapa Omega Guard?

 

Ianya diproses dengan penyulingan 3 molekul yang menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri, asid arsenik, plumbum dan lain-lain.

 

1 kapsul mengandungi:

 

 • 180mg EPA
 • 120mg DHA

 

 

 

iaitu jumlah khasiat yang mencukupi bagi satu softgel minyak ikan. Ianya diperoleh dari sumber ikan di perairan sejuk di Jepun yang sememangnya diakui bersih dan bebas dari pencemaran. Selain itu, Omega Guard Shaklee dihasilkan melalui pati minyak ikan dan bukan dari hati ikan. Jadi, Omega Guard adalah sangat selamat, halal dan 100% dari sumber semulajadi.

 

Harga sebotol ialah RM136 dengan 90biji yang bertahan selama 3 bulan penggunaan. Klik fan page MommaSihat untuk menikmati 15% diskaun.

 

 

 

By MommaSihat.Com,
SMS | Whatsapp: 012-4020841
PM: http://www.facebook.com/messages/mommasihat

4 Response to Omega Guard Shaklee | Info

 1. […] Body Firm Set Shaklee Exclusive ini pula khas buat anda yang mahu membuat penampilan yang lebih bergaya dengan berat badan lebih ideal dan anggun di hari persandingan nanti. Rata-rata mereka yang mengamalkan set ini berpuas hati dengan hasil gabungan Cinch Shake Mix, Cinch Energy Tea, Herb-Lax dan Omega Guard. Kami menyediakan jadual pemakanan yang lebih teliti tetapi tidak membebankan anda kerana rasa kenyang yang panjang serta tenaga yang berpanjangan mampu membuatkan anda segar sentiasa. Apa pun, disiplin perlu ada untuk membantu anda mendapatkan bentuk badan lebih cantik, menarik dan seksi di hadapan suami tersayang nanti. Info lanjut–> Cinch Shakle Mix, Cinch Energy Tea, Herb-Lax, Omega Guard […]

 2. […] sibuk dan sentiasa mempunyai kekangan masa ni nak bakar kalori? Cara saya adalah dengan mengamalkan Omega Guard bagi membakar kalori secepatnya di samping memperbanyakkan pergerakan serta aktiviti menaiki […]

 3. […] tak cukup untuk buang segala lemak yang bertahun tepu di dalam badan. Maka, saya tambahkan pula Omega Guard dalam diet hariannya untuk membakar lemak dengan lebih cepat di samping mengawal kolestrol dalam […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.