Pengedar Sah Shaklee di Jawi, Pulau Pinang

Pengedar Sah Shaklee di Jawi

Salam sejahtera semua! Bagi mereka yang berada di kawasan Jawi, Pulau Pinang saya adalah pengedar sah Shaklee di Jawi, Sungai Bakap, Sungai Duri dan Simpang Ampat. Khidmat COD dan penghantaran ke rumah juga disediakan tetapi caj penghantaran adalah tertakluk kepada terma dan syarat. Anda boleh dapatkan sebarang info lanjut dengan menghubungi terus Puan Reen, 012-4020841.

Boleh juga klik Pengedar Shaklee untuk info lanjut.

MommaSihat.Net
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.