Program Usahawan YES

Berita baik buat mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dan berminat untuk menjana pendapatan lebih tinggi berbanding ‘makan gaji’. Percaya tak, dengan hanya RM79.50 anda boleh mulakan perniagaan anda di dalam rangkaian Shaklee? Program Usahawan YES ini sesuai untuk mereka yang berumur 18 tahun dan ke atas.

Apa itu YES (Young Entrepreneur System)?

Program Usahawan YES (Young Entrepreneur System) ini ialah sebuah program keusahawanan yang melibatkan kerajaan sebagai CSR project dan Shaklee untuk generasi muda menjana pendapatan lumayan. Sistem ini disediakan buat penyertaan keahlian yang dibuka mulai Mei 2015 sehingga Oktober 2015. Mereka yang menyertai program usahawan YES ini bakal menikmati beberapa kelebihan:

  • 50% matching bonus (dalam bentuk tunai)
  • PERCUMA 1 botol Vita-Lea with minimum purchase
  • Cash bonus (keuntungan dalam bentuk tunai yang dimasukkan setiap 14hb)
  • Convention incentive (perlancongan percuma)
  • Car incentive (elaun kereta dalam bentuk tunai)

Melaui 5 kelebihan di atas ini, ahli-ahli baru di bawah program usahawan YES ini bakal mendapatkan pendapatan bulanan melebihi RM2000 setiap bulan. Namun, ianya bergantung kepada usaha anda untuk tingkatkan jualan.

Apakah syarat penyertaan Program Usahawan YES?

Selain daripada kelayakan umur iaitu berumur 18 tahun ke atas, tiada lagi syarat yang lain dan ianya terbuka untuk anda mulakan perniagaan sekarang tanpa modal yang besar. Bagaimana caranya untuk anda meningkatkan kewangan anda melalui program ini?

Kami akan menyediakan bantuan serta tunjuk ajar melalui online dan offline. Tidak perlu gusar jika anda tinggal jauh dari kami kerana kami akan monitor anda dengan lebih rapat bagi memastikan anda berjaya. In shaa Allah.. Jika anda seorang yang sedang berkerja dan berminat untuk mendapatkan pendapatan tambahan, program ini sangat sesuai untuk anda sertai.

Bagi mereka yang rajin, tidak mudah putus asa dan berminat untuk meningkatkan taraf hidup serta matlamat kewangan mereka, segalanya tidak mustahil untuk anda menempa kejayaan sekelip mata. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan.

Hubungi kami untuk info lanjut.

MommaSihat

012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.