Promosi Bijak November 2014

Promosi Bijak November 2014

Alhamdulillah.. Pagi-pagi lagi Shaklee telah mengejutkan ramai ahlinya dengan kejutan-kejutan yang membahagiakan. Kenapa saya katakan begitu? Ini adalah kerana kebijaksanaan pihak Shaklee yang mahu memberikan peluang sama rata kepada ahli-ahli baru dan pelanggan tetap Shaklee di luar sana yang mahu menurunkan berat badan dengan bajet yang lebih rendah!

Untuk pengetahuan semua, promosi bulan ini adalah sangat menarik kerana ianya membabitkan suplemen ‘sedut lemak’ organik Shaklee yang sangat popular di kalangan pencinta suplemen organik iaitu Omega Guard. Bukan itu saja, kebiasaannya pelanggan akan hanya diberikan tawaran untuk promosi Beli 6 Percuma 1 Omega Guard. Tetapi kali ini, anda juga bakal memperoleh keistimewaan Beli 2 botol Omega Guard dengan harga diskaun 5%. Menarik bukan?

Saya ulangi, promosi bijak November 2014 sedang berlangsung sekarang dan tawaran yang ditawarkan adalah:

  1. Beli 6 Percuma 1 Omega Guard @ RM816 (bukan ahli)
  2. Beli 2 pada harga diskaun 5% @ RM258.40 (bukan ahli)
Beli 2 @ 5% Discount

Beli 2 @ 5% Discount

Jika anda merupakan salah seorang ahli Shaklee, harga yang tertakluk adalah jauh lebih rendah daripada harga yang saya kongsikan di sini bagi memberikan kelebihan kepada ahlinya untuk menikmati tawaran istimewa sebagai ahli Shaklee. Jadi, bagi anda yang mahu menyertai keahlian Shaklee, sila hubungi saya atau pengedar-pengedar yang berdekatan anda di sini: Pengedar Shaklee

 

MommaSihat.Net

012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.