Promosi Julai 2015 | Fenomena Cantik!

Perrggghh…! Vitamin cantik lagi bulan ni? Fenomena cantik di Hari Raya kah? Jangan tunggu Raya je Cik Kak. Makan lah dari sekarang untuk dapatkan wajah yang tak kusam, cantik dan bermaya dalam masa beberapa waktu sahaja. Nak tahu apa promosi Julai 2015 ini?

Promosi Julai 2015

Promosi Julai 2015

Mungkin dah ramai yang tak sabar kan? Ianya adalah B-Complex dan Vivix! B-Complex adalah antara suplemen yang saaaaaaaangat jarang dibuat promosi. Mungkin kerana murah, maka tawaran promosinya kurang. Apa maknanya? Maknanya bulan ini adalah tawaran untuk anda CANTIK BERGANDA! Sudah lah murah, bertambah murah lagi!

Alhamdulillah.. Nak tahu kenapa offer kali ini sangat ditunggu-tunggu? Ini adalah untuk melengkapi pakej promo bulan lepas iaitu Vita C dan Vita E. Jadi, bagi mereka yang dah terlepas tawaran SUPER CANTIK bulan lepas, anda masih berpeluang untuk menaikkan seri wajah anda bulan ini dengan kedua-dua suplemen ini.

Kelebihan B-Complex:

  • bukan saja badan lebih bertenaga, malah wajah jauh lebih fresh dan berseri!
  • mengelakkan anemia dengan membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan antibodi serta merangsang pelancaran darah
  • mencegah kerekahan mulut, jangkitan lidah serta┬ánafas berbau
  • membantu menyihatkan rambut dengan memperbaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut beruban serta masalah keguguran rambut
  • mengurangkan masalah keletihan mata, mencegah katarak serta meningkatkan kualiti penglihatan
  • memperbaiki kesihatan sistem saraf yang membantu dalam mencegah tekanan, kemurungan sekaligus melegakan sakit kepala

Promosi B-Complex:

–> Tawaran Beli 3 PERCUMA 1 botol B-Complex @ RM161.30 (exc. GST)

Kelebihan Vivix:

  • melambatkan penuaan dari peringkat selular yakni seseorang pengamal Vivix akan nampak awet muda bukan saja dari luaran, malah dari dalaman
  • memperbaiki kendur pada kulit, menjadikan kulit lebih tegang dan remaja
  • menyokong imun serta membantu dalam meningkatkan kesihatan jantung, sendi, otak serta penyakit kardiovaskular yang lain
  • melindungi dan memperbaiki sel dalam badan dengan meningkatkan kekebalan sel
  • makanya, anda bukan saja kelihatan cantik dan awet muda, malahan menjadi lebih sihat. In shaa Allah..

Promosi Vivix:

–> Tawaran Beli 6 PERCUMA 1 botol Vivix @ RM2850 (exc. GST)

–> Tawaran Beli 2 @ diskaun 5% RM902.50 (exc. GST)

Berminat? Hubungi saya untuk dapatkan info lanjut atau beli saja secara online di sini:

buy now2

 

MommaSihat

012-4020841

2 Response to Promosi Julai 2015 | Fenomena Cantik!

  1. Bestnya ada vivix ni..kalau siapa yang tak suka makan vitamin kapsul telan saja sesudu teh vivix ni kan!
    Noriza Rahman recently posted…Rahsia Jerawat Cepat Kering dan Parut Cepat Hilang!My Profile

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.