Promosi Mei 2015 | Jantung Sihat

Lambat pula mengemaskinikan promosi terbaru Shaklee untuk bulan ni. Ok.. Bulan ini, ada tiga produk yang ditawarkan oleh Shaklee dengan harga menarik! Bagi mereka yang sedang mengandung, sedang berusaha untuk kuruskan badan dan buang lemak-lemak degil, anda pasti teruja! Promosi Me1 2015 ialah Pthytocol dan Omega Guard selain daripada Vita-Lea for Children!

Promosi Mei 2015

Sesuai dengan keupayaan kedua-dua produk ini bagi menyokong kesihatan jantung dan kolestrol, anda boleh kongsi beli bersama teman-teman untuk merebut harga yang lebih rendah dengan pembelian seperti berikut:

Beli 6 PERCUMA 1 berserta keahlian PERCUMA, CASH BONUS dan sebotol Vita-Lea PERCUMA!!

  • Phytocol : RM1252.92 (bukan harga ahli)
  • Omega Guard : RM864.96 (bukan harga ahli)

Beli 2 @ 5% diskaun

  • Phytocol : RM396.76 (bukan harga ahli)
  • Omega Guard : RM273.90 (bukan harga ahli)

Jika anda telah mendaftar sebagai ahli, harga yang ditawarkan adalah jauh lebih rendah dan menguntungkan. Anda juga layak menerima cash bonus pada pertengahan bulan berikutnya dengan mana-mana pembelian set 6 botol PERCUMA 1 di atas.

Info lanjut mengenai masalah kolestrol, Omega Guard dan Phytocol –> Info

MommaSihat

012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.