Promosi Raya Cina Feb’15

Amboi.. Hebat Promosi Shaklee bulan ni noh.. Banyaknya produk yang buatkan semua melompat seperti percikan bunga api yang meletup di hati. Ewah.. Promosi Raya Cina Feb’15 ini bakal memikat hati sesiapa sahaja kerana ada 4 jenis produk suplemen Shaklee yang ditawarkan pada harga paling menarik!

Promosi Raya Cina Feb’15

Promo_Feb

Produk yang ditawarkan bagi kategori Beli 6 PERCUMA 1 & Beli 2 @ 5% Discount ialah:

 • Ostematrix untuk kesihatan gigi dan tulang yang sihat serta membantu mereka yang mengalami Insomnia. Untuk ibu-ibu hamil dan berpantang yang sukar lawas serta takut mengalami trauma untuk membuang air besar, Ostematrix sangat mudah melembutkan serta mencernakan sistem pembuangan anda.
  • Beli 6 PERCUMA 1 : RM366 (cuba bahagikan dengan 7 botol. Berapa anda jimat? Boleh share beli dengan kawan-kawan tau)
  • Beli 2 @ 5% Discount : RM116
 • Vita-Lea iaitu multivitamin yang memberikan pelbagai nutrien kepada tubuh anda serta membantu mereka yang mengalami masalah Hemoglobin (HB) rendah. Bagi mereka yang tidak makan makanan berkhasiat dan tidak suka makan banyak suplemen bagi mendapatkan pelbagai nutrien, Vita-lea adalah yang terbaik. Hanya sebiji diperlukan setiap hari secara normalnya.
  • Beli 6 PERCUMA 1 : RM532.50 (cuba bahagikan dengan 7 botol. Berapa anda jimat? Boleh share beli dengan kawan-kawan tau)
  • Beli 2 @ 5% Discount : RM169

Produk yang ditawarkan bagi kategori Beli 3 PERCUMA 1 ialah:

 • Advanced Joint Health iaitu pil sakit sendi yang sesuai untuk mereka yang terkena penyakit Athritis dan Gout kerana sumber mineralnya bukan dari sumber laut. Ianya membantu anda untuk rasa lebih lega dan kurang sakit. Hasil menjadi lebih baik jika digabungkan bersama Ostematrix dan Alfalfa Complex/Omega Guard (bergantung kepada masalah individu).
  • Beli 3 PERCUMA 1 : RM372 (cuba bahagikan dengan 4 botol. Berapa anda jimat? Boleh share beli dengan kawan-kawan tau)
 • Vita-Lea for Children iaitu suplemen terbaik untuk anak-anak kerana boleh dikunyah. Rasa anggur sedap yang mampu membuatkan anak-anak suka disamping memperoleh kehebatan zat besi yang lebih baik mampu meningkatkan imun anak-anak dengan izin Allah.
  • Beli 3 PERCUMA 1 : RM333 (cuba bahagikan dengan 4 botol. Berapa anda jimat? Boleh share beli dengan kawan-kawan tau)

Seronok dengan tawaran bulan ini kan? Bagi mereka yang mahu pulang ke kampung untuk bercuti dan meraikan Tahun Baru CIna ini, rebutlah peluang menarik ini ya.

Oh ya.. Saya adalah Pengedar Shaklee di Juru, Jawi, Nibong Tebal, Sungai Bakap dan Parit Buntar, maka mereka yang berhampiran boleh dapatkan suplemen ini dari saya.

MommaSihat

012-4020841

(Pengedar Shaklee Jawi, Juru, Nibong Tebal, Sungai Bakap dan Parit Buntar)

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.