Promosi Vivix 2014

Promosi Vivix 2014

Entri pertama bagi menyambut Ramadhan Al-Karim. Alhamdulillah diizinkan oleh Allah SWT untuk menjalani ibadah puasa sekali lagi tahun ini. Sempena Ramadhan Al-Karim ini Shaklee menawarkan promosi hangat ini sekali lagi iaitu Promosi Vivix 2014: Beli 6 Percuma 1 Vivix dan diharap dapat membantu kawan-kawan mendapatkan tenaga dan kesihatan yang optimum sepanjang puasa.

Vivix_Promo_Julai

Apa itu Vivix?

Vivix adalah salah satu produk kebanggaan Shaklee yang berjaya mendahului produk-produk Resvaratrol yang lain. Suplemen harian yang berperisa anggur ini sesuai diambil untuk menyokong kesihatan jantung, anti-kanser, kesihatan sendi, kesihatan otak dan kurangkan risiko Diabetes. Vivix juga kaya dengan Poliphenol melalui anggur Muscadine yang juga disemai khas bagi mendapatkan sumber resveratrol. Resvaratrol yang terdapat pada anggur Muscadine ini sangat tinggi malah dipercayai bersifat 10 kali ganda dari kandungan resvaratrol dalam wine merah.

Apakah kegunaan Vivix?

Vivix adalah suplemen untuk kesihatan optimum yang mana ianya membantu meningkatkan imunisasi, melambatkan penuaan dan mengawal kolestrol dalam darah dengan 4 mekanisme tahap selular iaitu:

 1. Mengawal kerosakan DNA dengan cara melindungi dan memperbaiki selular DNA yang menghadapi serangan luar setiap hari
 2. Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemorosotan) umur pada tahap selular. Ujian klinikal menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular
 3. Meningkatkan tenaga sel dengan cara menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria (penjana tenaga) untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. Apabila kecekapan Mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun
 4. Melambatkan pembentukan protein AGE yang dipercayai boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur jika berlaku penimbunan protein AGE dalam badan

Siapakah yang boleh mengambil Vivix?

Target utama pemberian suplemen ini ialah untuk membantu mereka yang sihat untuk kekal sihat. Namun, jika anda menunjukkan tanda-tanda awal di bawah, anda juga boleh mengamalkan suplemen ini sebagai mengurangkan risiko penyakit yang mungkin dihidapi.

 • Mudah lupa bagi mengurangkan risiko nyanyuk
 • Mempunyai risiko kencing manis akibat keturunan
 • Mempunyai darah tinggi akibat keturunan
 • Mempunyai risiko sakit jantung
 • Menghadapi masalah kolestrol
 • Mempunyai masalah sakit sendi di peringkat awal
 • Mempunyai risiko kanser akibat keturunan
 • Mahu melambatkan penuaan kerana Vivix membantu penampilan yang lebih berseri dan awet muda tanpa suntikan botox

Apakah kelebihan Vivix?

Kelebihan Vivix terletak kepada gabungan keempat-empat sumber organik yang diperolehi dari anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum. Kempat-empat sumber organik ini mempunyai ciri anti-oksidan yang tinggi dan berkesan bagi melawan radikal bebas. Dengan hanya sesudu kecil ‘Ribena’ pekat setiap hari, anda bakal mempunyai kesihatan yang lebih baik dengna izin Allah.

Saya sendiri mencuba Vivix tanpa mengambil suplemen lain buat seketika bagi melihat hasil dan keberkesanannya ke atas diri saya. Alhamdulillah dengan izin Allah, saya dapati Vivix ini memberikan saya tenaga harian yang lebih baik berbanding ESP. Wajah juga dirasakan lebih berseri dan awet muda dengan lebih cepat.

Suami saya juga pernah mencuba Vivix (atas saranan saya) tanpa beliau tahu tujuan utama saya sarankan beliau berbuat demikian. Kononnya waktu itu sedang heboh testimoni Vivix ke atas perokok yang berjaya berhenti merokok dengan bantuan Vivix. Maka saya harapkan perkara yang sama berlaku ke atas dirinya. Malangnya, suami tidak menyukai rasa Vivix yang pekat itu kerana menghalangnya rasa nikmat merokok. Pahit sangat katanya tekak nak merokok tanpa beliau tahu, itulah yang saya mahukan. Saya mahukan beliau berhenti merokok dengan Vivix. Tapi, apakan daya. Suami tidak rela menghentikan tabiat merokoknya itu.

Jadi, kepada kawan-kawan yang mahu mencuba Vivix anda boleh cuba sekarang. Hubungi saya atau pengedar-pengedar yang berdekatan dengan anda di sini:

 

MommaSihat.Net
012-4020841

2 Response to Promosi Vivix 2014

 1. nord says:

  Vivix ni memang power..minum sudu kecik kesannya aduh sangat menusuk jiwa…

  • mommasihat says:

   kan nord? memang elok. vivix ni dah setahun lebih tolong mak reen tunaikan ibadah dengan lebih selesa sebab sebelum ni mak reen memang selalu sakit lutut. alhamdulillah dengna izin Allah, lepas amalkan vivix ni sakit lutut dah tak terasa langsung katanya.

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.