Rebut Peluang Keahlian Percuma!

Rebut Peluang Keahlian Percuma!

Bagaimana? Jika sebelum ini, anda perlu membuat bayaran RM75 (termasuk RM10 harga pos) untuk menjadi ahli Shaklee sekali seumur hidup, kini dengan promosi hebat Oktober 2014, ESP (Energizing Soy Protein) yang menjadi kegilaan ramai ini, anda bukan saja berpeluang menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA malah akan mendapat 1 lagi canister ESP secara PERCUMA dengan pembelian 6 canister ESP.

ESP Promo

Apakah kelebihan ESP?

ESP ini diformulakan menggunakan kacang soya bukan genetik atau lebih dikenali sebagai non-GMO (non-Genetically Modified Organism). ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Bagi mereka yang mengalami masalah kencing manis, ESP ini boleh diambil oleh golongna ini kerana ianya rendah kandungan indeks glisemik.

Siapakah yang sesuai mengambil ESP?

  • mereka yang sering rasa keletihan
  • mereka yang menginginkan wajah awet muda tanpa kos yang mahal
  • mereka yang memerlukan bantuan dalam memperbaiki hormon
  • mereka yang mengalami masalah pigmentasi di peringkat awal
  • mereka yang mahu menurunkan berat badan

Pengalaman saya sendiri setelah mengamalkan ESP ini, wajah saya lebih cerah, lembut dan bermaya walaupun tanpa mekap. Saya lebih gemar mencampurkan ESP bersama Collagen Powder kerana gabungan kedua-dua minuman ini bukan saja membantu saya rasa lebih kenyang malah membantu wajah saya ‘dirawat’ dari dalam.

Jika anda mahu mencuba dan alami sendiri perubahan yang mahu anda tampilkan secara semulajadi, jom rebut peluang keahlian percuma ini dengan pembelian ‘Beli 6 Percuma 1’ segera! Jadi lah pengguna bijak dengan mendapatkan khasiat soya semulajadi yang baik untuk kesihatan dan kecantikan ini.

 

MommaSihat

012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.