Set Alfalfa vs Jamu?

Terdapat 2 saiz S & L

Terdapat 2 saiz S & L

Perlukah Saya Mengambil Set Alfalfa jika Saya Pengamal Jamu Tempatan?

Ramai penggemar Shaklee yang mengetahui kehebatan Alfalfa sebagai penjaga keintiman wanita. Ianya dianggap ‘jamu moden’ oleh ramai pencinta Alfalfa Complex. Disebabkan itulah ramai pelanggan bertanya soalan ini kepada saya.

Jawapannya. Tidak Perlu jika anda hanya mahu mengambil Alfalfa HANYA untuk tujuan keintiman. Tetapi, ianya PERLU jika anda mahukan penjagaan kesihatan secara MENYELURUH kerana Alfalfa bertindak sebagai makanan beralkali yang mengembalikan PH yang normal kepada tubuh yang berasid. Ianya membuang segala toksin dari badan serta membantu dalam pembersihan hati, kolon, darah serta mencantikkan kulit!

Bukan itu saja, malah Set Alfalfa Shaklee juga menjalani banyak kajian perubatan bagi memastikan pengambilannya dalam memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser gastric dan sembelit.

Alfalfa Complex juga membantu wanita menangani masalah keputihan serta jangkitan bakteria kepada bahagian keintiman.

Berminat? Sila dapatkannya sekarang secara:
** COD di Jawi, Penang
** Pos dengan membuat pembayaran melalui CIMB ataupun Maybank (hubungi saya dahulu)

Harga:
Alfalfa Complex: RM53.75

By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841
PM: http://www.facebook.com/messages/mommasihat

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.