Set Breakfast On The Go

Set Breakfast On The GO

Alhamdulillah.. Ramai pula yang berkenan dengan Set Breakfast On The Go ni gara-gara testimoni terbuka saya mengenai pengalaman selama 3 hari 2 malam di hospital baru-baru ini.

Pemakanan dan gaya sihat cara saya

Pemakanan dan gaya sihat cara saya

Saya dimasukkan ke hospital setelah mengalami sakit perut di bahagian appendix dan doktor sangkakan ada kaitan dengan appendix. Hampir-hampir juga dibedah tapi Alhamdulillah, tiada yang serius. Mungkin saya biarkan sakit terlalu lama, jadi usus saya membengkak.

Ada cerita di sebalik pengalaman di hospital yang telah saya kongsikan di Fan Page Momma Sihat dan ianya menarik lebih ramai mereka di luar sana yang mahu tahu kehebatan Breakfast On The Go yang membuatkan saya nampak lebih muda remaja dari usia sebenar!

Untuk pengetahuan anda, Breakfast On The Go ini mengandungi ESP dan Shaklee Collagen Powder yang telah digoncangkan dengan ‘shaker’. Rasa lemak soya ini memang terasa dan bagi saya, ianya minuman kecantikan paling mudah untuk diamalkan! Hanya goncang dan minum, anda bakal memperoleh kulit lebih anjal, gebu, bermaya dan halus! Badan lebih bertenaga dan cepat kenyang. Jadi, anda juga boleh mengawal pemakanan secara tidak langsung. In shaa Allah..

Saya akan memasuki umur 33 tahun tetapi ramai yang tidak mempercayainya. Mereka menyangkakan saya 23 tahun! 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Siapa yang tak mahu kan? Kalau saya boleh, orang di luar sana juga pasti boleh. Apakah kelainan yang saya rasai sepanjang tempoh di hospital tu?

  • Kulit lebih bermaya dari biasa
  • Liang pori-pori mengecil
  • Jeragat-jeragat semakin pudar
  • Kurang kedutan halus di dahi bila berkerut
  • Walaupun tidak berbedak sepanjang berada di hospital, wajah masih nampak segar dan bermaya
  • Pipi jadi kemerah-merahan dan umum tahu bahawa kulit saya tidak cerah pun. Tapi, masih boleh nampak pipi kemerah-merahan.

Menarik kan? Ini pengalaman saya yang hanya baru seminggu sahaja mengamalkan Breakfast On The Go! Alhamdulillah.. Kini saya tak pening lagi memikirkan set penjagaan muka yang sesuai untuk saya kerana saya dah tak perlukannya lagi. Hanya minum Breakfast On The GO ini, saya dah dapat penampilan remaja yang saya mahu!

I’m 33 but people think I’m 23!

MommaSihat.Net
SMS | Whatsapp: 012-4020841

 

2 Response to Set Breakfast On The Go

  1. […] perubahan pada kelembutan dan ketegangan kulit setelah mengamalkan kedua-dua suplemen itu sebagai Set Breakfast On The Go. Bukan saja membantu saya mengawal rasa lapar malah diri jadi lebih bertenaga dan kulit jadi lebih […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.