Set Kecantikan Shaklee Basic

Set Kecantikan Shaklee Basic

Set Kecantikan Shaklee Basic

Salam semua. Entri kali ini ialah mengenai Set Kecantikan Asas yang memang popular di kalangan penggemar Shaklee iaitu B-Complex, Vita-C 500mg dan juga Vita-E. Gabungan ketiga-tiga suplemen yang hebat ini membantu pengguna mendapatkan wajah yang lebih bersih dan bebas parut bekas jerawat yang memenuhi wajah sejak sekian lama. Apakah manfaat suplemen-suplemen ini?

Vita-C 500mg:

Sebiji tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebji buah Oren termasuk kulitnya dan pembebasan 1.5 Vitamin C dari buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap sejam. Ia meningkatkan keberkesanan Vitamin C dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bacteria dan radikal bebas. Jika anda mengambil Vitamin C setiap hari, kulit akan jadi lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadiaan jeragat.

Vita E:

Vitamin E ialah nutrien yang kaya dengan antioksidan. 1 kapsul Vitamin E sahaja membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, akne dan bintik penuaan. Ianya juga mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot paha. Bezanya Vita-E Shaklee ini, ianya turut mengandungi Selenium yang membantu meningkatkan kesuburan lelaki dengan meningkatkan motiliti atau pergerakan sperma.

B-Complex:

Suplemen ini merupakan asid folik secara semulajadi yang pertama di dunia dengan kadar keboleh serapan (bioavailability) yang sangat tinggi and berkualiti. Ianya juga membantu kita melawan tekanan dengan memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan dan kemurungan. Secara tidak langsung, wajah lebih kelihatan tenang dan ekspresi wajah yang positif ini membantu menaikkan seri wajah anda.

Gabungan ketiga-tiga suplemen ini sebenarnya bukan saja untuk tujuan kecantikan malah untuk meningkatkan sistem imun tubuh kita dan boleh juga diambil sebagai lengkah meningkatkan lagi kesuburan untuk tujuan persediaan kehamilan. Jika berminat untuk mendapatkan Set Kecantikan Shaklee Basic ini, sila hubungi admin untuk mendapatkan keterangan lanjut.

 

buy now2

 

MommaSihat.Net
012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.