Set Penjagaan Rambut Prosante

Set Penjagaan Rambut Prosante
Salam ceria!! Ramai sungguh yang membeli set penjagaan rambut Prosante dari MommaSihat.Com tidak kira lah full setmahupun loose pack! Nak tahu kenapa? Ya.. Kalau nak merasa rambut dibelai ala-ala set penjagaan rambut yang MEWAH, ini lah masanya. Ramai yang mencari Prosante kerana harganya yang murah berbanding jenama lain seperti Yu* *am ataupun 1** Hair Care. Saya mula menggunakannya pada hujung Disember 2012 dan percaya tak jika saya katakan yang ianya masih saya masih menggunakannya hingga sekarang?? Ini bermakna setiap botol mengambil masa lebih dari 3 bulan!
Oh ya.. Ada yang bertanya, bau dia busuk tak? Tidak.. Baunya ala-ala wangian bunga, lembut dan sedap dicium kecualiNourishing Scalp Treatment yang ada sedikit bau herba tetapi tidak terlalu kuat. Kalau dulu saya sentiasa merungut sendirian setiap kali mengutip segumpalan rambut di lantai bilik air. Kini, nak jumpa sehelai pun memang payah! Alhamdulillah.. Saya dah jumpa yang sesuai dengan rambut saya yang sentiasa bertudung ni. Anda pula bagaimana? Apa kata dapatkan Set Penjagaan Rambut Prosante ini dari kami?
Siapa yang sangat kami sarankan menggunakannya?
  •  Mengalami keguguran rambut yang kronik
  •  Ibu bersalin yang mengalami keguguran rambut
  •  Mengalami masalah kerosakan rambut
  •  Mengalami masalah rambut bercabang
  •  Mengalami kegatalan kulit kepala
  •  Mereka yang berjihab

 

Mereka dalam kategori di atas biasanya memakai syampu biasa dan terdedah kepada bahan kimia. Bertudung atau tidak sebenarnya bukanlah punca sebenar kerosakan rambut. Saya cuma percayakan ayat ini setelah menggunakan Prosante secara istiqamah. Malah, kulit kepala bekas saya kemalangan dulu juga kini ditumbuhi anak-anak rambut! Alhamdulillah..
Disebabkan ianya sesuai untuk rambut saya yang tidak pernah sesuai dengan jenama-jenama syampu yang lain lah membuatkan saya tertarik untuk mengajak anda menggunakan Prosante juga! Beli dan alamilah sendiri!
buy now2
By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen to Set Penjagaan Rambut Prosante

  1. […] dari luar juga saya peroleh dari Set Penjagaan Rambut ProSante iaitu syampu, conditioner yang jarang saya pakai serta Scalp Treatment yang sangat membantu […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.