Set Sakit Sendi Bajet

Set Sakit Sendi Bajet

Set ini memang sesuai untuk mereka yang mengalami masalah sakit sendi yang tidak kritikal. Maksud kritikal di sini, ianya tidaklah sakit yang keterlaluan sehingga anda tidak mampu berjalan lagi. Set Sakit Sendi Bajet ini sesuai untuk mereka yang mahukan alternatif kepada Advanced Joint Health Tablet yang dirumus khas untuk pesakit sendi yang sakit akibat gout kerana sumbernya bukanlah dari laut.

Alfalfa Complex  Iphone 027

Memandangkan AJHT kini mengalami stok sehingga hujung bulan ini, ramai yang minta pandangan saya untuk menggantikan AJHT sementara stok tiba. Anda boleh amalkan Alfalfa Complex dan Ostematrix bagi mengurangkan risiko sakit sendi itu. Set ini juga sesuai diambil oleh pesakit Gout kerana Alfalfa Complex bertindak meningkatkan alkali dalam badan. Ini sekaligus mengurangkan asid urik yang biasa terjadi di kalangan pesakit Gout. Ostematrix pula sebagai sumber Kalsium yang mengurangkan keradangan sendi tulang. In shaa Allah dengan izin Alla, gabungan kedua-dua suplemen ini boleh membantu anda mengurangkan kesakitan akibat perlagaan sendi tulang.

Selamat Mencuba!

MommaSihat.Net
012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.