Set Sakit Sendi Shaklee

Set Sakit Sendi Shaklee

Pernah tengok engsel pintu tak? Ketika masih baru, pantas bergerak bila pintu dibuka dan ditutup. Tetapi bila dibiarkan lama, ianya menjadi haus dan berkarat. Nak buka pintu pun rasa ngilu kadang-kala mendengar bunyi engsel pintu terbabit. Selalunya, ada dua pilihan iaitu menukar engsel ataupun letakkan minyak pelincir di engsel pintu tersebut untuk mengembalikan pergerakan engsel seperti sediakala.

Ini lah sebenarnya keadaan tulang sendi kita. Jika lama dibiarkan, kusyen yang berada di antara tulang-tulang sendi ini akan berkurangan dan haus. Ia mengakibatkan kesakitan dan rasa ngilu setiap kali mahu bergerak. Cuba anda perhatikan ibu-bapa anda. Adakah mereka sudah mulai sakit lutut ketika bangun dari duduk? Sebelum ianya serius, adalah penting bagi kita sebagai anak membantu mereka mengurangkan risiko sakit sendi ini. Hadiahkan lah mereka Advanced Joint Health sebagai langkah berjaga-jaga. In shaa Allah, dengan amalan pemakanan yang istiqamah risiko untuk mereka menghidap penyakit sendi adalah rendah.
Adalah lebih bagus jika anda hadiahkan Set Sakit Sendi buat ibu bapa anda. Apa yang terkandung dalam Set Sakit Sendi ni? Jom kita semak secara ringkas!
Set Sakit Sendi khas untuk BUKAN pesakit GOUT. Pesakit GOUT tidak boleh mengambil Omega Guard

Set Sakit Sendi khas untuk BUKAN pesakit GOUT. Pesakit GOUT tidak boleh mengambil Omega Guard

Advanced Joint Health
Ini adalah satu kemestian! AJHT membantu mengurangkan rasa sakit dan ngilu sendi-sendi tulang yang terbabit. Dengan estrak Boswellia, estrak jagung serta kombinasi Vitamin D, Mangan, Zink dan Kuprum, AJHT membantu meletakkan ‘kusyen’ kepada tulang-tulang sendi agar pergerakan tulang tidak memberikan rasa ngilu dan sakit. Ianya turut menambahkan pelincir kepada sendi-sendi tulang supaya tidak kekeringan.
Omega Guard
Kombinasi Omega 3 membantu tindakbalas AJHT kepada sendi dengan menyalurkan nutrisi bagi mengawal tahap kolestrolserta mengekalkan kesihatan sendi. Ianya menambahkan nutrien kepada tulang dan membantu mengurangkan rasa sakit.
Ostematrix
Siapa lah yang tak kenal dengan keupayaan Ostematrix untuk kesihatan tulang? Kandungan Kalsium yang tinggi dengan penyerapan unggul membuatkan Ostematriz lain dari yang lain. Tiada lagi rasa kebas-kebas kaki dan ianya membantu mengurangkan rasa sakit pada bahagian tulang.
Harga normal: RM321
Like fan page Momma Sihat untuk nikmati diskaun 15%! Atau hubungi kami untuk dapatkan harga ISTIMEWA.
Anda juga boleh ke mana-mana kaunter Shaklee dan dapatkannya dengan harga ISTIMEWA melalui Shaklee ID: 881070 (Norazreen).
By MommaSihat.Net,
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.