Shaklee Collagen Powder | Bukan Sekadar Kolagen

Shaklee Collagen Powder

Tadi kita bercerita mengenai kepentingan kolagen kepada tubuh kita kan? Sekarang kita terangkan dengan lebih teliti mengenai kelebihan Shaklee Collagen Powder ini yang bukan sekadar kolagen biasa seperti produk kolagen yang lain kerana ianya adalah menyeluruh termasuklah kesihatan.

Credit: Google Images

Credit: Google Images

Bagaimana Collagen Powder mengekalkan kelembapan?

Ianya mengekalkan kelembapan kulit kerana mampu menahan air yang banyak melalui kelebihan asid hialuronik. 1 gram asid hialuronik boleh menahan sebanyak 6 liter air! Kulit menjadi lebih elastin dengan penyerapan asid hialuronik ini yang bukan hanya menyerap ke dalam Epidermis malah jauh ke dalam lapisan Dermis.

7 ramuan yang menghasilkan 3 ciri hebat Collagen Powder

Keanjalan

  • Kolagen: membekalkan elastin dan mengekalkan kulit lebih anjal
  • Ekstrak Kulit Kerangan Laut: mengandungi glucosamine sebagai pelincir pada sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata
  • Lactobacillus acidophilus: meningkatkan penyerapan kolagen

Penghidratan

  • Ekstrak Biji Camellia Japonica: mengandungi asid oleic dan isoflavon serta membekalkan nutrisi dan penghidratan
  • Ekstrak Pfaffia: digunakan secara tradisional untuk merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormone, meningkatkan tenaga batin serta meningkatkan prestasi dan tenaga

Anti-oksidan

  • Vitamin C: menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit
  • Vitamin B2, B6: bergabung dengan karbohidrat, lemak dan metabolism protein untuk membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen di dalam sel tubuh.

Nampak tak kelebihan Collagen Powder sebagai produk kolagen yang bukan sekadar kolagen? Shaklee Collagen Powder mempunyai proses anti-penuaan yang lebih teliti di samping meningkatkan kesihatan. Jadi bagi saya, harga yang ditawarkan sekotak Collagen Powder adalah jauh lebih rendah dengan manfaat kesihatan dan kecantikan yang akan diperolehi.

Kami ada cara jika anda hanya mahu mencuba Collagen Powder ini. SIla hubungi kami untuk maklumat lanjut.

MommaSihat.Net
SMS|Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.