Shaklee|MS Hot Challenge

Shaklee MS Hot Challenge

Cinch Shake Mix bantu anda turunkan berat dengan lebih berkesan

Cinch Shake Mix bantu anda turunkan berat dengan lebih berkesan

Saya dapat idea ni sempena meraikan kempen Body Firm Set Shaklee Exclusive khas buat semua pelanggan dan bakal pelanggan Momma Sihat yang mahu menurunkan berat badan dengan lebih berkesan!

Melalui program ini, anda akan diberikan jadual pemakanan yang spesifik dan wajib ‘update’ admin dengan data-data berat badan, ukur lilit pinggang, ukur lilit paha dan juga pinggul setiap minggu bagi memudahkan kami monitor anda.

Jika anda mengikuti kami di MommaSihat.Com, anda pasti ‘familiar’ dengan Program Diet Khas (PDK) yang pernah kami anjurkan dulu. Kali ini, ianya adalah sedikit berbeza. Kami akan pulangkan semula wang anda jika anda tidak berpuas hati dengan produk yang sepatutnya membantu anda turunkan berat badan! (Mengikut Terma dan Syarat MS). 

Berminat? Anda perlu menyertakan butir-butir lengkap peribadi seperti di bawah dan hantarkan Shaklee MS Hot Challenge kepada hubungi@mommasihat.net

Nama penuh:
Nama panggilan:
Alamat:
Berat terkini:
Ukut lilit pinggang terkini:
Ukur lilit pinggul terkini:
Ukur lilit paha terkini:

Target berat yang diinginkan:

Hubungi kami untuk info lanjut.

 

By MommaSihat.Com,
SMS | Whatsapp: 012-4020841
PM: http://www.facebook.com/messages/mommasihat

 

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.