Shaklee Water Pitcher

Shaklee Water Pitcher

Jika anda sekeluarga kuat minum air macam kami sekeluarga, Shaklee Water Pitcher adalah sesuatu yang boleh anda pertimbangkan! Saya sangat sukakan Water Pitcher ni sebab senang nak minum. Saya cuma perlu isikan air, tunggu air yang ditapis tu keluar dan minum. Air yang diteguk ibarat air mineral yang anda beli d luar.

 

Setiap penapis boleh digunakan sehingga 80 gelen air

Setiap penapis boleh digunakan sehingga 80 gelen air

Satu lagi yang saya suka, Water Pitcher ni ‘flexible’. Boleh bawa ke mana je. Ke ruang tamu, ke dapur, ke bilik dan ke mana saja. Mudah sangat.¬†Shaklee Water Pitcher ni ada tolok meter pada penutup jag tu. Jadi, setiap kali anda isi air, tolok meter tu akan bergerak. Anda perlu tukar penapis yang disertakan sebanyak 3 penapis tu ketika awal pembelian untuk digantikan. Setiap penapis mampu bertahan hingga 80 gelen air. Jadi, bila anda beli Water Pitcher ni anda dah disediakan 3 penapis air yang mampu menampung 240 gelen air!

 

Air yang diminum tak berbau chlorin pun. Memang sama macam air dari penapis lain. Yang bestnya, anda juga boleh cuci jag ni dengan mudah. Jadi, nak minum setiap hari memang rasa confident!

Momma Sihat
SMS | Whatsapp : 012-4020841

Blog: http://mommasihat.net

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.