Suplemen Kecantikan Kulit

Suplemen Kecantikan Kulit

*Gambar Hiasan*

*Gambar Hiasan*

Sejak saya sertai keahlian dengan Shaklee, saya cuba pelbagai jenis produk Shaklee. Ada yang saya amalkan hanya untuk seketika kerana menyelidik khasiatnya dan ada juga yang saya amalkan hingga kini. Saya suka kelihatan bermaya, cantik semulajadi serta cergas dan sihat. Antara suplemen yang saya ambil untuk tujuan ini ialah:

  • ESP : memberikan saya tenaga berpanjangan. Saya juga perasan ESP membantu kulit saya lebih cantik dan halus. Saya rasa lebih bersemangat setiap hari dengan ESP.
  • Collagen Powder: memang sangat ‘powerful’ dan membantu saya menangani masalah kulit kering akibat dari kerja-kerja ‘soldering’ di tempat kerja. Saya juga dapati Collage Powder ini membuatkan kulit jadi lebih anjal, jeragat pudar dan wajah lebih cerah
  • B-Complex: saya amalkan sejak berpantangkan Iqbal dulu. Saya rasa kurang tertekan dan lebih tenang setiap kali berhadapan dengan anak-anak yang comel tu.
  • Vita-C 500mg: suplemen ni memang saya tak boleh abaikan. Antara suplemen yang membantu saya kurangkan masalah resdung dan selsema di pagi hari. Selain itu, kulit tampak lebih cantik dan halus.
  • Vita-E: suplemen ni saya dapati ia membantu saya mengurangkan kadar parut jerawat dan jeragat dengan lebih cepat.
  • Vivix: suplemen paling sedap yang pernah saya ambil. Bagi saya yang memang gemarkan anggur ni, rasanya sangat sedap, pekat dan likat. Hanya 1 sudu kecil setiap hari, saya dapati perubahan pada kadar tenaga dan stamina saya. Saya dapati Vivix lebih cepat membuatkan anda bertenaga jika dibandingkan dengan ESP.

Suplemen yang saya amalkan hingga kini ialah ESP, Vivix, Collagen Powder, B-Comple dan Vita C. Jika anda mahukan hanya 2-3 supkemen untuk kesihatan dan kecantikan secara keseluruhan, saya galakkan anda memilih ESP, Collagen Powder dan VIvix. Anda boleh selang-selikan pengambilan Vivix dan Collagen Powder ini selang sehari. Maksudnya, jika hari ini anda mengambil Vivix anda tidak perlu mengambil Collagen Powder pada hari ini. Cipta kreativiti anda itu dengan cara anda. Namun harus diingat. Sila dapatkan nasihat saya terlebih dahulu mengenai cara penggunaannya.

Bagi mereka yang mahukan suplemen kecantikan kulit dan kesihatan secara asas sahaja atas sebab kekangan bajet, elok lah jika anda pilih B-Complex, Vita C dan Vita E sebagai suplemen harian anda. Anda boleh menghubungi saya dan rakan-rakan bisnes saya yang mungkin berada dekat dengan anda di sini –> Pengedar Shaklee

 

 

MommaSihat.Net
012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.