Suplemen Percuma Selagi Stok Masih Ada!

Terkejut kan Shaklee nak buat promosi besar-besaran macam ni? Alhamdulillah.. Berkat sambutan yang menggalakkan dari kawan-kawan yang rata-ratanya kini telah sedar dengan kelebihan suplemen organik, MommaSihat sebagai pengedar berdaftar Shaklee akan memberikan suplemen percuma kepada setiap ahli baru yang mendaftar di bawah organisasi kami sekarang.

Apakah suplemen percuma itu?

Vita-Lea

Ianya adalah sebotol Vita-Lea yang akan diberikan secara percuma kepada sesiapa yang mendaftar di bawah organisasi kami berserta mana-mana pembelian produk Shaklee.

Apakah Vita-Lea dan kelebihannya?

Bagi mereka yang tidak mengenali produk kami, Vita-Lea ialah multi-vitamin yang pertama dicipta di dunia. Dahulu, ianya dinamakan sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebagai “Vitamin”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.

Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Namun, ianya adalah dengan izin Allah SWT. Apa pun, kita berusaha untuk meningkatkan kesihatan supaya lebih mudah untuk tunaikan tanggungjawab kepada keluarga, agama dan bangsa.

Kelebihan Vita-Lea:

  • Penambahan tenaga segera
  • Pelengkap nutrisi
  • Membantu tingkatkan keupayaan system produktif yang penting untuk kanak-kanak dan remaja yang membesar
  • Membantu meningkatkan metabolism dan melambatkan proses penuaan
  • Membantu melindungi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati
  • Bilakah tempoh pemberian suplemen percuma ini?

Bermula Mei 2015 sehingga Oktober 2015, Vita-Lea ditawarkan oleh kami sebagai suplemen percuma kepada setiap ahli baru yang menyertai organisasi kami.

Anda jimat bukan sahaja sebotol Vita-Lea yang berharga RM88.75 (tidak termasuk 6% GST), malah layak menikmati harga ahli untuk semua produk Shaklee.

Jom sertai kami sekarang! Jangan lepaskan peluang emas ini!

MommaSihat

012-4020841

Komen to Suplemen Percuma Selagi Stok Masih Ada!

  1. […] amalkan basic supplement sahaja waktu ini iaitu Vita-Lea, B-Complex dan Sustaining Released Vita C setiap hari bagi membantu mengurangkan rasa flat itu. […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.