Suplemen Tingkatkan Kesuburan

Suplemen Tingkatkan Kesuburan

Bila bercakap mengenai kehamilan, di zaman serba canggih dan serba ringkas kini ramai yang mempunyai masalah untuk mengandung. Baik si suami mahupun isteri, kedua-duanya perlu mencuba dan berbincang untuk mengatasi masalah ini. Kemungkinan masalah dalaman yang kita tidak dapat tahu dari ujikaji biasa ini boleh dibantu dengan khasiat makanan tambahan seperti suplemen organik.

Khas untuk pasangan yang merancang mempunyai anak

Khas untuk pasangan yang merancang mempunyai anak

Jika anda mahu mencuba alternatif lain dan mahukan suplemen organik sebagai membantu memperbaiki ‘possibility’ untuk mengandung, anda boleh cuba Fertiliy Set yang dipilih khas untuk suami isteri yang merancang untuk mendapatkan cahayamata. BUkan itu saja, set ini juga membantu dalam memperbaiki hubungan intim.

Cara pemakanan bagi lelaki adalah ringkas namun pemakanan bagi si isteri adalah lebih teliti. Jika si isteri mempunyai masalah fibroid, cyst dan kitaran haid tidak stabil, adalah lebih elok jika masalah ini diatasi dahulu sebelum menjalankan pemakanan mengikut jadual yang akan diberikan nanti.

Sebelum anda memilih set manakah yang anda perlukan, sila ceritakan dengan lebih terperinci mengenai masalah anda itu dengan kami. Tak semua orang sesuai mengambil Fertility Set ini. Ada yang hanya perlukan Set Kesuburan BCE sahaja sebagai meningkatkan kualiti sel dan hormon dalam badan.

Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila dapatkan nasihat dari admin. In shaa Allah, kami sedia membantu.

MommaSihat.Net
012-4020841
 

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.