Suplemen untuk Jantung

Suplemen untuk Jantung

Penyakit jantung antara punca utama kematian manusia di dunia. Senaman yang teratur, pengawalan emosi yang bijak, diet rendah lemak dan kolestrol serta pemakanan suplemen oranik yuang baik dapat menyokong kesihatan jantung anda. Bercakap mengenai organik, ramai sudah sedia maklum bahawa produk-produk Shaklee lah yang satu-satunya suplemen yang 100% dihasilkan dari sumber organik.

Suplemen untuk Jantung

Shaklee OmegaGuard dan COQ Health ialah suplemen yang dapat menyokong kesihatan jantung anda! Ianya pemakanan yang mengandungi minyak ikan yang juga mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA, dan lain-lain lagi. Untuk pengetahuan anda, fungsi EPA ialah untuk menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting untuk perkembangan dan fungsi-fungsi otak. 1 hidangan OmegaGuard menyediakan 990mg asid lemak Omega 3.

OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan propietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak Omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan ikan.

Siapa yang sesuai:

  • Kanak-kanak
  • Dewasa
  • Untuk anak-anak yang masih bersekolah atau mereka yang masih menuntut di pengajian tinggi
  • Untuk mengawal paras kolestrol dalam badan

COQ Health pula ialah suplemen yang memang dirumuskan khas untuk penyakit kardiovaskular. Suplemen sakit jantung ini membantu meningkatkan koenzim 10 (COQ10) yang sedia ada di dalam sel pada tubuh. Namun, COQ10 ini mudah terjejas akibat dari risiko kesihatan kita serta peningkatan umur. Semakin meningkat umur seseorang itu, semakin rendah terhasilnya COQ10 dalam sel kita. Disebabkan itulah, COQ Health ini terhasil bagi membantu meningkatkan imun serta melancarkan darah ke seluruh tubuh.

COQ Health membantu dalam meningkatkan kesihatan jantung. Ianya juga membantu dalam meningkatkan tenaga dalam badan dengan meningkatkan produksi COQ10 dalam sel badan kita. Selain itu, ia juga membantu melawan sel kanser.

 

MommaSihat.Net
012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.