Suplemen untuk Kurangkan Berat Badan

Suplemen untuk Kurangkan Berat Badan

Topik kali ini ialah berkaitan suplemen yang saya gelarkan sendiri sebagai suplemen sedut lemak semulajadi. Bagi mereka yang mahu membantu proses pembuangan lemak dalam badan menjadi lebih efektif, anda boleh memilih untuk mengambil Omega Guard ataupun Lecithin sebagai suplemen harian. Kedua-dua suplemen Shaklee ini merupakan pengemulasi lemak terbaik kerana berasaskan sumber organik.

Pandangan buruk yang mahu dihindarkan

Pandangan buruk yang mahu dihindarkan

Jika anda mahukan suplemen pecah lemak yang ‘ekpress’ dan turunkan berat badan dengan lebih cepat, Omega Guard adalah pilihan yang terbaik. Ianya minyak ikan terbaik yang membantu anda memecahkan kolestrol jahat dan mengurangkan tekanan darah tinggi. Bukan itu saja, mereka yang sedang hamil di antara 6 bulan – akhir 8 bulan atau tergolong dalam golongan sedang menyusukan anak, pendapat saya Omega Guard adalah yang terbaik. Ini kerana Omega Guard, minyak ikan terbaik di dunia yang jauh dari toksik ini mengandungi 120mg DHA bagi setiap kapsul. DHA diperlukan bagi tumbesaran dan perkembangan otak bayi. DHA juga diperlukan bagi menguatkan memori dan juga merupakan nutrien utama untuk otak, system saraf dan retina.

Lecithin pula adalah pilihan bagi mereka yang mempunyai sakit Gout dan alah kepada pil yang diperbuat dari sumber laut. Lecithin diekstrak dari kacang soya organik dan non-GMO soy yang asli. Ianya sesuai bagi mereka yang mahu langsing dengan bajet kecil dan membantu mereka menurunkan berat badan dengan lebih efektif. Lecithin juga mampu meningkatkan daya ingatan dan meringankan stress. Setiap kapsul mengandungi 520mg Lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol.

Lecithin atau Omega Guard, kedua-duanya adalah suplemen untuk kurangkan berat badan. Namun, yang mana satukah yang terbaik? Jawapan ini bergantung kepada tujuan pengambilan dan bajet anda. Jika anda mempunyai bajet lebih dan bertujuan mahu menurunkan berat badan dengan lebih cepat, Omega Guard adalah yang terbaik. Jika anda alah kepada sumber laut, Lecithin adalah yang terbaik.

Sebelum memilih yang mana satu kah yang berkenan di hati, sila dapatkan nasihat dan cadangan dari saya.

 

MommaSihat.Net
SMS|Whatsapp: 012-4020841

Komen to Suplemen untuk Kurangkan Berat Badan

  1. […] Untuk mendapatkan tenaga dan menurunkan berat badan dengan lebih cepat anda juga boleh amalkan Set Slimming Bajet ataupun Body Firm Set. Berikan tempoh 3 minggu bagi melihatkan kesannya. Selamat […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.