Suplemen untuk penjagaan dalaman wanita

Suplemen untuk penjagaan dalaman wanita ini sebenarnya merangkumi pelbagai manfaat dalam kesihatan secara menyeluruh. Namun, saya akan fokuskan kepada beberapa suplemen yang sesuai untuk kaum wanita amalkan setiap hari. Rangkaian produk Shaklee yang organik ini telah membantu ramai pengguna di luar sana. Bagi mereka yang mencari alternatif kepada jamu, in shaa Allah ini adalah antara suplemen yang boleh anda pertimbangkan.

Suplemen untuk Penjagaan Dalaman Wanita

happy

Hasil dari pemahaman dan pengalaman saya sendiri sebagai pengguna produk organik Shaklee, berikut adalah suplemen yang sesuai untuk anda pilih sebagai membantu anda dapatkan penjagaan dalaman wanita yang berkesan. Cadangan saya:

1) Alfalfa Complex, iaitu suplemen yang mendapat jolokan ‘kacip fatimah moden’ ini membantu wanita hilangkan masalah vagina berbau serta keputihan kerana suplemen ini membantu menghindarkan pembentukan kulat. Dalam masa yang sama, Alfalfa Complex juga bertindak menyingkirkan lemak dan kolestrol melalui ‘saponin’ yang menyerap kolestrol seperti span. Suplemen ini juga membantu mencuci hati, darah dan usus kerana sifat alkalinya yang baik membantu mengembalikan keasidan tubuh anda kepada paras normal. Alfalfa juga berkesan dalam melegakan keletihan serta membantu anda mengurangkan risiko alahan.

2) GLA Complex, adalah salah satu suplemen yang sering saya cadangkan untuk mereka yang mengalami tanda-tanda kekeringan selain Alfalfa Complex. Kekeringan vagina adalah salah satu tanda awal menopause. GLA Complex adalah suplemen yang boleh diamalkan setiap hari bagi melambatkan menopause. Pengambilan jangka panjang dikatakan turut membantu dalam mengetatkan uterus. Suplemen yang kaya dengan borage oil ini juga sesuai untuk membantu anda kurangkan rasa sakit senggugut. Ianya membantu menyeimbangkan hormon estrogen dan testeron. GLA Complex juga membantu wanita dapatkan ‘tone’ kulit dan otot secara berperingkat untuk mencapai bentuk badan yang cantik dan menghalang penambahan berat badan. Ianya juga membantu mengurangkan komplikasi mereka yang mengalami diabetes.

3) Vivix¬†adalah suplemen harian yang¬†sangat sesuai untuk mereka yang tidak sukakan pil. Hanya 1 sudu kecil ‘ribena’ setiap hari, anda bakal peroleh kecantikan dan kesihatan dalaman yang membantu mengharmonikan rumahtangga. Saya peroleh banyak feedback dari wanita berumur (sudah menopause) yang amalkan Vivix setiap hari mengatakan Vivix membantu mereka peroleh keyakinan kembali untuk ‘bersama’ suami. Vivix adalah produk elegan yang membantu wanita kekal elegan, awet muda dan cantik kerana ianya suplemen yang kaya dengan resveratrol. Vivix membantu meningkatkan keupayaan tubuh melawan sakit sendi dan penyakit kardiovaskular yang lain.

srk-with-his-lovely-wife-and-kids

Gambar hiasan

Diharap perkongsian saya kali ini membantu anda memilih suplemen organik yang sesuai sebagai makanan tambahan harian bagi menambahkan nutrisi yang diperlukan oleh kita sebagai wanita, ibu dan isteri kepada mereka yang memerlukan. Kita sangat diperlukan dalam hidup orang lain, maka kepentingan penjagaan kesihatan diri kita adalah yang harus diutamakan.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


MommaSihat
012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.