Testimoni Collagen Powder dan ESP

Testimoni Collagen Powder dan ESP

Entri kali ini ialah hasil testimoni seorang pengguna Shaklee yang mengamalkan ESP dan Collagen Powder sebagai suplemen harian. Perubahannya bukan setakat mencantikkan kulit malah ianya menganjalkan kulit yakni kulit lembut umpama bayi.

Testimoni Collagen Powder dan ESP

Bagi Puan Huda ini, kesan bukan saja boleh dilihat pada kulit. Malah boleh dilihat melalui kuku yang warnanya sudah tidak pucat lagi. Collagen Powder ini juga sebenarnya membantu untuk kesuburan rambut. Boleh dikatakan ianya lengkap untuk keseluruhan kecantikan dari akar rambut hingga ke luar kulit.

Saya sendiri sangat berpuas hati dengan perubahan pada kelembutan dan ketegangan kulit setelah mengamalkan kedua-dua suplemen itu sebagai Set Breakfast On The Go. Bukan saja membantu saya mengawal rasa lapar malah diri jadi lebih bertenaga dan kulit jadi lebih bermaya dan tidak kusam.

Jika anda teringin nak dapatkan kulit ‘mahal’ ala-ala dilayan di spa, gabungan ESP dan Collagen Powder ini sangat tepat! Bukan saja mencantikkan malah membantu anda melambatkan penuaan secara semulajadi. Anda boleh juga rujuk testimoni Collagen Powder dan ESP saya sendiri.

MommaSihat.Net
012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.