Testimoni | NutriWhite Makeup Remover

Tak ramai yang tahu bahawa Shaklee turut mempunyai rangkaian produk kecantikan. Ada dua jenis brand sebenarnya iaitu NutriWhite dan Enfuselle. NutriWhite adalah produk kecantikan yang sesuai untuk dipakai oleh penduduk di Asia manakala Enfuselle pula lebih cenderung mempunyai dua kategori iaitu Normal-To-Oily Skin dan Normal-To-Dry-Skin.

Testimoni NutriWhite Makeup Remover (testimoni sendiri)

Kelebihan NutriWhite Makeup Remover ini ialah ianya dalam tiub yang besar (150g), tahan lama dan sangat lembut dipakai bagi menanggalkan mekap. Ketika menanggalkan mekap, jangan panik jika anda dapati gentelan-gentelan kulit seperti mengelupas. Sebenarnya, ia adalah proses menyingkirkan sel-sel kulit mati.

Dengan perkongsian klip video ini, saya harap anda mendapat manfaat yang sama sepertimana yang saya peroleh. Bersihkan wajah tanpa was-was sebelum solat dengan NutriWhite Makeup Remover. In shaa Allah kulit jadi lebih bersih, lebih bermaya dan cerah tanpa daki yang boleh menaikkan jerawat.

** Jemput subscribe Momma Sihat di You Tube.

MommaSihat

012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.