Testimoni Omega Guard & COQ Health

Testimoni Omega Guard & COQ Health

Kawan-kawan, saya jarang bercerita mengenai COQ Health yang baik untuk kesihatan kardiovaskular ini. Kepada mereka yang tak tahu, Abah saya mengamalkan Omega Guard dan COQ Health bagi membantunya mengurangkan risiko sakit jantung. Abah mengalami masalah darah terlalu pekat sehinggakan mengalami masalah degupan jantung tidak stabil. Bukan itu saja, Abah juga mempunyai masalah kolestrol tinggi.

Sejak saya menyertai Shaklee sebagai ahli, saya mencadangkan Omega Guard sebagai keperluan harian Abah. Saya jarang bertanya mengenai perjumpaan Abah dengan doktor kerana yakin Omega Guard dapat membantu beliau mengurangkan masalah saluran jantung tersumbat kerana suplemen pati minyak ikan dengan penyulingan 3 molekul ini bantu mencairkan darah. Alhamdulillah.. Setelah lebih kurang 2 bulan mengamalkan Omega Guard, rutin mingguan Abah berjumpa dengan doktor kemudiannya berkurangan kepada 2 minggu sekali.

Kemudian, COQ Health pula diperkenalkan sekitar bulan Jun tahun lepas ketika National Conference diadakan. Ianya sesuai untuk pesakit kardiovaskular seperti mereka yang berisiko sakit jantung. Setelah diterangkan dengan kandungan dan kebaikan COQ Health ketika menghadiri bengkel nutrisi, saya terus belikan sebotol untuk kegunaan harian Abah. 

Alhamdulillah…. Rutin perjumpaan dengan doktor 2 minggu sekali itu kemudiannya menurun kepada sebulan sekali dan kini, rutinnya berkurang lagi kepada kepada 2 bulan sekali kerana beliau tidak lagi mempunyai masalah jantung dan kolestrol. Alhamdulillah.. Saya memanjat kesyukuran kepada Allah SWT kerana membantu saya memberikan yang terbaik untuk Abah dan Mama dengan suplemen Shaklee ini. Setidak-tidaknya, saya bantu Abah dan Mama harungi hidup mereka dengan kesihatan yang lebih baik. In shaa Allah..

Kawan-kawan, minta tolong anda ‘amin’kan doa saya ini untuk Mama dan Abah saya boleh? Hari ini saya rasa syahdu sangat.. Entah kenapa hati saya rasa terharu sangat dengan pengorbanan mereka selama ini.

“ Ya Allah.. Kau panjangkan lah usia Mama dan Abah untuk aku dan adik-adik membalas jasa mereka selama ini. Permudahkan lah aku untuk membantu mereka hidup senang. Jauhkan lah mereka dari ditimpa kesusahan. Jauhkan lah mereka dari diserang penyakit. Permudahkan lah aku untuk bantu mereka tunaikan haji secepat yang mungkin.. Amin Amin Amin Ya Rabbal A’lamin…”

 

Terima kasih. Saya doakan anda juga dapat membalas jasa ibu bapa anda sebanyak mungkin. In shaa Allah.. Amin Amin Amin Ya Rabbal A’lamin..

 

MommaSihat.Net

SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.