Testimoni Set Breakfast On The Go!

Testimoni Set Breakfast On The Go!

Alhamdulillah.. Saya berkesempatan membuat testimoni diri saya sendiri mengenai set ini. Tak sampai sekotak pun saya ambil dan saya dah dapat hasilnya. Cuba bayangkan hasil yang bakal saya peroleh selepas 8 minggu nanti? Menurut kajian klinikal Shaklee, hasil yang paling optimum ialah selepas mengamalkan 8 minggu dengan mengamalkan  Shaklee Collagen Powder secara istiqamah.

Hanya sarapan 10 minit bakal merubah penampilan anda menjadi lebih anggun dan remaja!

Hanya sarapan 10 minit bakal merubah penampilan anda menjadi lebih anggun dan remaja!

Namun, menariknya set ini ialah saya ‘shake’kan Collagen Powder bersama-sama dengan 1sudu ESP. Mungkin disebabkan itu hasil jadi lebih cepat dari yang sepatutnya. Alhamdulillah dengan izin Allah, kulit rasa lebih lembut sekarang. Kurang rasa kering di dahi dan hidung terutamanya. Jeragat dan pori-pori turut mengecil. Cuba lihat perbezaan tersebut melalui gambar di atas. Sebelum amalkan Breakfast On The Go ini, liang pori-pori lebih besar dan jelas terlihat lubang-lubang hitam kan? Gambar kemudiannya itu diambil setelah mengambil sachet yang ke-11. Bersyukur sangat saya cuba sendiri sarapan pagi yang tak sampai 10 minit pun prosesnya.. Kawan-kawan pun patut cuba!

Momma Sihat
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.