Testimoni Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Tulisan dari seorang pengguna Shaklee Collagen Powder,

” Pic dua-dua ni memang asli. Tak pakai make up ke apa. Sebab tu korang boleh tengok lagi kesan pigmentasi yang semakin samar-samar tu. Kalau sekiranya saya apply foundation memang kesan tu hilang rata je dengan kulit. Dulu kakak saya sendiri suruh saya guna naturactor bagai. Hehehe.. “

” Kesan utama collagen ni.. Sangat terasa kulit kita lembut je. Semakin cerah bukan kat muka je tapi semua-semua. Kesan-kesan calar, sunburn. semua dah tak ada sebab dulu saya ni memang ahli persatuan.. aktif berjemur, berkhemah sana sini..”

Credit pic: Miracle Vitamins & Celik Nutrisi

Credit pic: Miracle Vitamins & Celik Nutrisi

Setiap pengguna akan melalui jangkamasa kesan positif yang berbeza mengikut individu dan bergantung kepada ketoksidan badan. Sila dapatkan nasihat lanjut dari admin untuk konsultasi pemakanan yang optimum.

Momma Sihat
SMS|Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.