Testimoni Suami: Dulu XL Kini..

Testimoni suami:

Dulu saiz XL kini saiz L dalam masa 2 minggu!

Alhamdulillah.. Pertama sekali, saya bersyukur kerana telah berjaya mendidik suami akan kepentingan menjaga kesihatan. Suami saya adalah bekas atlet suatu ketika dulu. Jadi, cara hidup sekarang yang kurang terdedah kepada senaman dan pemakanan yang kurang sihat, suami saya jadi cepat letih dan senang demam.

 

Gambar hiasan dari Pakcik Google

Gambar hiasan dari Pakcik Google

Kebetulan suatu hari beliau katakan pada saya, bahawa beliau mahu menurunkan berat badan. Target asal beliau adalah mahu menurunkan berat badan tanpa mengharapkan dapat menyarung semula pakaian-pakaian lama beliau. Alhamdulillah.. Berkat istiqamah suami sejak dua minggu lepas mengamalkan Cinch Shake Mix Latte, ESP, Herb-Lax dan Omega Guard, kini beliau dapat menyarung semula pakaian lamanya yang bersaiz L. Targetnya kini adalah mahu menyarung saiz M pula. Hehe.. Alhamdulillah.. Ukur lilit perutnya juga semakin mengecil. Perut juga semakin kempis. Saya akan ‘update’ status terbaru testimoni suami nanti ya. Gambar juga akan disertakan dengan izin beliau nanti!

MommaSihat.Net
SMS | Whatsapp: 012-4020841

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.