Testimoni Vita C : Bersih Tanpa Parut!

Salam ceria buat kawan-kawan semua.Testimoni menarik yang mahu dikongsikan bersama anda semua hari ini ialah mengenai kelebihan Vitamin C dalam memperbaiki struktur kulit tanpa perlukan produk penjagaan kulit yang mahal-mahal. Testimoni Vita C 500mg kali ini pernah dikongsikan di fanpage MommaSihat dan mendapat sambutan yang menggalakkan. Dulu, pipi Miss Hana ini dipenuhi parut bekas jerawat yang sangat ketara. Namun kini, wajahnya bersih dengan kulit lebih halus seolah-olah tidak pernah mengalami masalah kulit berjerawat! Ajaib kan?!

Hasil kulit Hana setelah setahun dengan Vita C-500mg

Hasil kulit Hana setelah setahun dengan Vita C-500mg

Testimoni Vita C

Kalau anda nak tahu, kelainan Vita-C 500mg ini ialah teknologi Sustained Release yang akan membenarkan penyerapan vitamin c berlaku 100mg setiap sejam. Vitamin C ini akan menyerap ke dalam badan lebih lama dan memberikan kesan efektif kepada struktur kulit jika diamalkan secara berterusan. Disebabkan inilah pengguna ni mampu mendapatkan hasil kulit lebih cantik setelah mengamalkannya secara istiqamah selama setahun!

Saya sendiri mengamalkan Vita C setiap hari bagi mengekalkan kolagen dalam badan bagi memperlahankan penuaan. Vita C penting bagi meningkatkan imun dan mengurangkan masalah selsema di waktu pagi serta alahan resdung yang tidak kritikal. Selain itu, jika anda cepat berasa letih sepanjang hari Vita-C 500mg ini juga membantu memberikan anda kelegaan kerana penyerapan nutrien dari makanan yang diambil adalah lebih berkesan dan terserap lebih cepat ke dalam badan dengan adanya Vitamin C di dalam badan anda.

Bagi anda yang mengalami masalah keguguran rambut, Vita C 500 mg ini juga membantu anda menguatkan rambut serta mengurangkan risiko keguguran rambut yang lebih kronik. Namun, ianya akan jadi lebih berkesan jika anda amalkan Set Penjagaan Rambut Prosante (syampu, conditioner dan tonik) serta Zinc Complex. Saya dah cuba. Langsung tak menyesal keluarkan duit untuk kecantikan diri sendiri di rumah. Rambut lebih cantik dan wangi tanpa terasa bahan kimia di kepala kerana apa yang saya pakai sekarang semuanya serba organik. Jimat dan selamat!

Bertukarlah kepada produk Shaklee sekarang!

MommaSihat.Net

SMS | Whatsapp: 012-4020841

 

 

 

 

Komen to Testimoni Vita C : Bersih Tanpa Parut!

  1. […] saya, ada dua suplemen yang mudah dan sesuai untuk semua peringkat umur iaitu Nutriferon dan juga Sustained Released Vita C (Vita C 500mg). Kedua-dua suplemen ini membantu anda melawan radang dan mengurangkan simptom radang […]

Komen Di sini

CommentLuv badge

Anda boleh menggunakan Shaklee ID saya untuk dapatkan harga ISTIMEWA di mana-mana kaunter Shaklee!

Testimoni

Perut Buncit Kini Kempis

PENAFIAN & DISCLAIMER

Blog ini adalah hak milik peribadi saya dan tidak ditaja oleh oleh mana-mana warga persendirian, organisasi, mahupun pihak ketiga. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan, pengalaman sendiri & perkongsian daripada pengguna (setelah mendapat keizinan daripada pengguna tersebut). Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan, dan saya ingin pembaca yang budiman tahu bahawa blog ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

* DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Follow Us

Follow our activity on the web and get to know us.

Contact Us

ID Shaklee: 881070,

+60124020841

Distributor Jawi Penang (COD)

hubungi@mommasihat.net

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.